Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mikor kopognak már be a drag queenek az óvodáinkba?!

Filipp Dávid

2020.10.05. 19:09

Az irodalom már adott hozzá, csak a főszereplőket kellene elővenni.

A 888 is beszámolt róla, hogy a hazai könyvpiac kezdi átvenni a haladó Nyugat szellemiségét, ugyanis „Meseország mindenkié” címmel megjelent az első magyar LMBTQ-mesekönyv. A Labrisz Leszbikus Egyesület által kiadott kötet történeteiben ismert mesék újraírt változatait alkották meg a szerzők olyan hősökkel, akik valamilyen stigmatizált vagy kisebbségi csoporthoz tartoznak.

Zárójel. A csodálatos Labrisz Leszbikus Egyesület neve feltűnik kedvenc tőzsdespekulánsunk Nyílt Társadalom Alapítványának (OSF) honlapján is, azon a részen, ahol a támogatott szervezeteket nevesítik. Eszerint az egyesület 15 ezer dollárt kapott Gyuri bácsiéktól 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban egyaránt. Zárójel bezárva. (ITT foglalkoztunk ezzel bővebben!)

 

Tegnap pedig a tolerancia melegágyának számító Átrium színházban – komoly tüntetés kíséretében – a propagandakiadvány felolvasását is megtartották. Az esemény Facebook-oldalán azt írták, hogy 80 főt tudnak beengedni (50 gyerek, 30 felnőtt arányra gondoltak), azonban a tiltakozásra reagálva a szervezők úgy döntöttek: csak online, gyermekek nélkül tartják meg a mesematinét. A rendezvényen Szalay Kriszta – a szervezők i-vel írták a nevét – volt a felelős a szenny felolvasásáért, míg Cserna Antal színművész gitározott. Továbbá Őrsi Gergely, a II. kerület baloldali, nyíltan homoszexuális polgármestere is meg volt híva az érzékenyítő felolvasásra, de ő végül visszalépett.

Nekem azonban hiányzott valami, amitől igazán teljes lehetett volna a gyerekek indoktrinációja és az élmény.

A drag queenek!

Igazán szerezhettek volna egyet-kettőt, csak a biztonság kedvéért. Lehetőleg feketét, hiszen nem vagyunk kirekesztők.

De mi is az a drag queen?

Magyarul állítólag pucckirálynőnek nevezik őket, olyan férfiak, aki nőnek öltöznek, és általában úgy is viselkednek, gyakran szórakoztatás vagy előadás céljából. Általánosságban szólva a pucckirálynők egy eltúlzott női szerepet vesznek fel (agyonsminkelik magukat, parókát vesznek fel, műszempillát ragasztanak magukra). Nem túl bizalomgerjesztő a látvány, maradjunk annyiban...

2015-ben egy Michelle Tea nevű írónak az a remek gondolata támadt, hogy elindítja a Drag Queen Story Hour (Pucckirálynő-meseóra) mozgalmat.

Ennek lényege, hogy egy drag queen mesét olvas fel gyerekeknek könyvtárakban, sokszor akár 3 éveseknek!

Talán mondani sem kell, hogy nem épp a Hófehérke és a hét törpe szokott előkerülni.

Tavaly például az amerikai Richfield városában Russ King, művésznevén „Miss Richfield 1981” felolvasott gyerekeknek a „Neither” (Egyik sem) című műből , amely főszereplője egy genderfluid személy. A „Rainbow” (Szivárvány) című alkotás is előkerült, illetve King azt is megtanította a gyerekeknek, hogy mit jelentenek a színek az LMBTQ-közösség által használt szivárványos zászlón. A beszámolók szerint a drag queenen nagyon rövid szoknya és nagyon magas sarkú cipő volt, és amikor lehajolt, vagy a lábait széttette, egy tucat kisgyermek láthatta az alsóneműjét.

De a jelenség már nemcsak könyvtárakban, hanem kocsmákban is feltűnt. Tavasszal a TikTokra került fel egy videó – már leszedték, de az internet nem felejt –, amelyen egy drag queen erotikusan táncol egy körülbelül 6 éves kislánynak.

A videón jól látszik, hogy a drag queen a földön kúszva közelíti meg a lányt, majd feláll, és táncol neki, a videó végén pedig megsimogatja a lány fejét, és magához is öleli.

A videón továbbá az is látható, hogy a műsort több felnőtt is végignézte, tapsolva és mosolyogva figyelték a mozdulatokat. A felvételen megjelenő leírások szerint a kislány kérte az anyukájától, hogy odaülhessen, hogy jobban lásson.

A felvételen vonagló drag queen becsületes neve Tynomi Banks.

Mint tudjuk, Amerikából minden agymenés így vagy úgy, de begyűrűzik Európába, ma már Nagy-Britanniában is vannak meseórák. A V4NA nemzetközi hírügynökség szúrta ki a Drag Queen Story Time, UK Facebook-oldalán, hogy konkrétan pedofilokat mosdattak.

Július 26-án ugyanis az írták ki, hogy

„a szerelem nem ismeri a kort”.

A bejegyzés mellé egy fotót is feltöltöttek, amelyen egy férfinak látszó ember szivárványos zakóban esernyővel integet. A bejegyzés komoly felháborodást váltott ki, ezért augusztus 12-én pontosítaniuk kellett.

„Kiegészítő információk azoknak, akiknek szükségük van rá: megtalálhatod a szerelmet akkor is, ha olyan idős vagy, mint ez a fickó, de az MAP-t nem támogatjuk. Nem támogatjuk, nem nézzük el, nincs semmi közünk hozzá” – írták, azonban az eredeti kijelentést nem távolították el.

Az MAP egyébként a pedofilokra használt alternatív megnevezés, kiskorúakhoz vonzódó személyt jelent (Minor Attracted Persons).

Az, hogy a bejegyzés után sokan pedofilmosdatásra asszociáltak, nem véletlen. Tavaly tavasszal ugyanis Houstonban egy olyan drag queen olvasott fel gyerekeknek, akit tíz évvel korábban elítéltek szexuális bűncselekmények miatt.

Alberto Garza, drag queen nevén Tatiana Mala Nina, 2009-ben 5 év felfüggesztett büntetést kapott, mert még 2006-ban orálisan közösült egy 8 éves fiúval.

Szóval a tegnapi eseményről nekem ilyen és ehhez hasonló emberek hiányoztak.

Remélem, legközelebb nem okoznak csalódást!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Márki-Zay az új báb, aki szerint a DK elnöke Gyurcsány József

Márki-Zay az új báb, aki szerint a DK elnöke Gyurcsány József

Az ellenzék legújabb üdvöskéje, a magát jobboldalinak, konzervatívnak nevező, de azért a baloldali összefogásban induló Márki-Zay Péter volt tegnap az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége. Ahogy ezt az ő oldaluktól megszokhattuk, nem volt mentes böszmeségektől a beszélgetés.

Újra a füstös szobákba vonul vissza a baloldal

Újra a füstös szobákba vonul vissza a baloldal

Gyakorlatilag titokban, a sajtó előzetes tájékoztatása nélkül találkozott Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter – írja a Magyar Nemzet.

Orbán Viktor vezet, kiderült mennyit adott Soros Karácsonynak, Kálomista Gábort kérdeztük

Orbán Viktor vezet, kiderült mennyit adott Soros Karácsonynak, Kálomista Gábort kérdeztük

Hatalmasat bukna a balliberális tömb, ha ma tartanák a választásokat. Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak. Ha 2006-ban nem történnek meg azok az események, most nem lenne miről forgatni – nyilatkozta Kálomista Gábor a 888-nak.

Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak

Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak

Karácsony Gergely főpolgármester egymillió eurót emlegetett, azonban ennél lényegesen több pénz érkezett Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns alapítványától.

Márki-Zay balos nagygyűlése nyílt provokáció a Békemenet ellen

Márki-Zay balos nagygyűlése nyílt provokáció a Békemenet ellen

A gyurcsányista baloldal megint a tűzzel játszik. Tudják, hol készülnek ünnepelni október 23-án délután? Az Astoria és a Blaha Lujza tér között a Rákóczi úton, a Síp utca környékén. Egyutcányira a Kiskörúton is végighömpölygő Békemenettől.

Betiltottak egy szót, mivel egyesek szerint faji megkülönböztetést sugall

Betiltottak egy szót, mivel egyesek szerint faji megkülönböztetést sugall

A nyelvi gondolatrendőrség ezúttal a „spooky”, vagyis a „kísérteties” kifejezés miatt kezdett el panaszkodni, ezért a Skót Nemzeti Színház be is tiltotta a használatát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére