Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránstársasjátékkal játszottunk a Sajtóklub 2.0-ban

888.hu

2018.11.22. 17:08

Sneider Tamás is beállt Gyurcsány Ferenc mögé, uszító kampányba kezdett a határon túli magyarság ellen. A volt szkinhedvezér egy Facebook-videóban többek között arról beszélt, hogy a magyar kormány az elszakított területeken lakó magyarságnak ad támogatást, akik valójában sokkal jobban élnek nálunk. Szerinte ilyen helyzetben van a romániai és a felvidéki magyar kisebbség is.

Falusi Vajk kiemelte: az elmúlt évek kutatásai azt mutatják, hogy a magyar társadalom jelentős része elsősorban már jobboldaliként határozza meg magát. Szerinte értelmezhetetlen, hogy a Jobbik most a baloldali emberek szavazatait akarja megszerezni.

A Jobbik úgy gondolta, hogy be kell mennie egy olyan piacra, ahol eleve kevesebben vannak, és már ott is jelen van tizenhat párt."

Ismert, hogy Horn Gyula népe a Jobbikra szavazott 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban is. Látható, hogy nagy az átfedés az MSZP, a Jobbik és a DK szavazói között. Kijelenthető, hogy

ezek a baloldali pártok egy vérből vannak és mind gyűlölik a határon túli magyarokat.

Ezek az emberek megpróbálják megcélozni Gyurcsány szavazótáborát, és megpróbálnak kommunistábbak és magyarellenesebbek lenni a kommunistáknál és a magyargyűlölőknél – hangzott el a műsorban.

Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója szerint a Jobbik és a baloldal az értelmiségen is osztozik. Kiemelte: az április 8-i választások után a Jobbik együtt aggódott Gyurcsány Ferenccel azon, hogy választási csalás történt.

Onnan látszik, hogy valaki a baloldalon van, hogy amikor nem nyer, akkor nagyon aggódik, hogy választási csalás történt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére