Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért buzeráljátok Tom Hardy-t?

Horváth József György

2015.09.15. 18:01

Kinek van joga mások szexualitásával foglalkozni?

Nagy szerencséje a Daily Xtra újságírójának, hogy Tom Hardy a való életben nem olyan kegyetlen, mint az általa megformált Bane, vagy nem olyan bunyós szociopata, mint  a szintén általa megformált Bronson.

A torontói nemzetközi filmfesztiválon (TIFF), egy sajtótájékoztatón szegezték a kérdést Hardy-nak, hogyan is áll mostanában a szexualitásával. A kérdés fogadtatása nem volt éppen vidám.

Egyáltalán, hogy veszi bárki a bátorságot, hogy más intim magánügyeivel foglalkozzon? És pláne, hogy mer megsértődni azon, hogy nem kap választ kérdésére. Újságíró, és az újságíróknak sokszor nemet mondanak. Ez van.

Jobban kell kérdezni.

A Daily Xtra egy LMBT magazin, és ez eddig nem is problémás. Na de az, hogy egy színész szexualitását kérdőre vonják csak azért, mert egy szerepben biszexuálist alakít... ez azért durva.

Értem én, hogy az LMBT világ, és különösen a Daily Xtra magazin új ikonokat keres magának. Olyanokat,  akik odaállhatnak ügyeik mellé, akik felhívják rájuk a figyelmet. Ez mind oké. De ezt ne erőltetve csinálják, pláne ne úgy, hogy egyenesen rátukmálják ezt a szerepet az illetőre. Kényszerítik, hogy mindenképpen foglaljon állást. Ez nem fair.

S amúgy is. Nem tök mindegy? Az, hogy Tom Hardy kit, mit, és hogy alakít nem biztos, hogy összhangban van a saját identitásával, magánéletével. Az, hogy Tom Hardy hitelesen eljátszik egy biszexuálist, vagy egy meleget, csakis az színészi nagyságát és rendkívüli tehetségét bizonyítja.

Nem lényeg, hogy milyen a szexuális orientációja, az a lényeg, hogy ő egy kurva jó színész. Csak ez számít. Minden más magánügy.

Az, hogy ráerőltetik, rátukmálják mindenkire, hogy igen is beszélni kell a magánügyeinkről a nyilvánosság előtt, az álságosság. Ez magánügy; mert mással nem beszélünk róla, pláne nem olyanokkal akiket nem is ismerünk.

Amúgy mellékesen, Hardy FELESÉGE szeptemberben jelentette be, hogy terhes. De ez  is mellékes. Mert nem az a lényeg – még ennek a fényében sem –, hogy milyen a színész szexualitása. Ezt tiszteletben kellene tartani.

Érdekes, hogy pont azok nem tartják ezt tiszteletben, akiknek ezt a legjobban szem előtt kéne tartaniuk. De ilyen a világ. Kétszínű.

Tom Hardy! Neked csak annyit, hogy a Három Nyolcas szerkesztősége imád téged, és leszarjuk mit csinálsz a hálószobádban. Csinálj még több fasza filmet!

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Isten éltesse az apákat!

Június harmadik vasárnapján, azaz idén június 16-án ünnepeljük az apák napját. Isten éltesse őket!

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbán’s speech at Imre Nagy’s reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is Soros ideáinak a legelkötelezettebb hívei.

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Rendhagyó beszélgetés Bogár László közgazdásszal a rendszerváltozás nevű folyamatról, arról, hogy hogy is ment ez harminc éve, és még azelőtt; arról, hogy mi is az a szocializmus; hogy hogyan szorított kést az SZDSZ az MDF-esek torkához, és hogy mi volt a jelentősége Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti beszédének.

Így emlékezett Orbán Viktor Nagy Imrére

Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójában rótta le kegyeletét Nagy Imre, Magyarország miniszterelnöke előtt Orbán Viktor.

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Infovideóban foglaltuk össze a lényeget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére