Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Méhek ők, nem hülyék

HKJ

2021.07.04. 12:27

Ismét méhcsaládok vannak az Agrárminisztérium teraszán; itt van a hársfavirágzás ideje, a parkokban nyílnak a virágok, megérkeztek a méhek is – mutatta be az agrárminiszter vasárnap a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Nagy István hangsúlyozta, hogy szükséges az ökológiai sokszínűség, a biológiai egyensúly fenntartása. Szükséges az is, hogy ilyen akciókkal és ilyen lehetőséggel is ráirányítsák a figyelmet arra: beporzók nélkül nincs élet, beporzók nélkül nincs jövőnk – mondta.
A miniszter felidézte, hogy tavaly volt először méhcsalád az Agrárminisztériumban, és nagy sikerrel teljesítették a feladatukat. Mint mondta, télre hazavitte a méhcsaládot a többiekhez, de most újra itt az idő, hogy itt dolgozzanak, és „minőségi környezetet” tudjanak teremteni.
„Teremtett világunk egyensúlyának fenntartásában nélkülözhetetlen szerepet játszanak a méhcsaládok, mindaz a beporzótevékenység, amelyet végeznek, ezért is vannak itt újra” – mondta Nagy István.

Karácsonynak fogalma sincs, miről beszél a miniszter. Ő csak tolja a saját, a pestieket hülyének néző, méhlegelős, liberális dumáját, amin az emberek csak nevetnek, a méhek meg a gazt messzire elkerülik. Nem árt tudni, félliter méz elkészítéséhez 1000 méhecske, öt napon át dolgozik. Ha látják, hogy van értelme. Ha van virág, mint a hársfának.

Elvégre méhek ők, nem hülyék.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére