Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megpróbált betörni az Origóba a csalás gyanújába keveredett József Attila Kör titkára

Forisek Ádám

2019.05.04. 10:08

Pénteken próbált meg Kassai Zsigmond betörni az Origo szerkesztőségébe, hogy aztán erről cikket írasson a balliberális fake news portálokkal.

Az Origo még januárban írta meg a József Attila Körről, hogy a szervezet nem tud elszámolni a számlájukra érkezett közpénzzel, ezért saját felügyelőbizottságuk meg is támadta az írói kör vezetőségét.

Ez pedig úgy tűnik, nem nyerte el tetszését Kassai Zsigmondnak, a szervezet titkárának: az Origo szerint a férfi több fenyegető e-mail után tegnap megpróbált betörni az Origo szerkesztőségébe. Többszöri felszólítás ellenére sem távozott, ezért a biztonsági őr rendőröket hívott, ők vezették ki Kassait az irodaházból.

A performansz arra volt jó, hogy szokásos módon megpróbálja Kassait áldozatszerepben mutatni, amit aztán az ellenzéki médiumok fel is kaptak.

Csakhogy a szervezet egy februári rendkívüli fórumán maga is elismerte, hogy költségvetési csalás, sikkasztás gyanúja merült fel József Attila Kör működésében. Erről egyébként a jegyzőkönyvek tanulsága szerint maga Kassai Zsigmond is beszélt a rendkívüli fórumon:

Alapelv, hogy ha kapunk támogatást, arra kell felhasználni, amire kaptuk, ezért semmiképp sem számolhatjuk el két helyen – 2017-ben azonban ez megtörtént. A kettős elszámolás ugyanannál a pályáztatónál nagyon kínos, költségvetési csalásnak minősül. 2017-ben körülbelül 1 700 000 forintot érint ez.”

A valóság ismételten nem igazolta a balliberális újságokat. Legalább a fake news gyár továbbra is kifogástalanul működik!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére