Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint jönnek a D(emagóg)K(árogók)

M. Kovács Róbert

2021.01.04. 14:30

Még csak hétfő, de már riogatnak. Mert nem értenek máshoz. A Böszme nemzetellenes seregének pedagógustagozata szerint embereket öl a kormány, mert nem készült fel a mutálódott, gyorsabban terjedő vírustörzsre. Miközben pontosan tudják, hogy bármilyen törzs ellen az oltás, a védettség a fegyver. Épp ezért oltakozásra még véletlenül sem buzdítanak.

 

Mintha abba sem hagyta volna az ünnepek idejére, olyan elánnal esett neki a DK „tanári szobája”, a PDSZ (Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete) a kormány vírusvédelmi politikájának az első 2021-es munkanapon. Szerintük a Fidesz pedagógusok ezreit sodorja veszélybe, miközben

a vírusnak az eddiginél sokkal gyorsabban terjedő mutációja fenyegeti a világot”.

 

Sőt: figyelmeztetik a „lusta és tehetetlen Orbán-kormányt” arra, hogy „vége az ünnepeknek, itt az ideje végre elkezdeni dolgozni!”

Nos, lássuk be, a saját szempontjukból igazuk van, hiszen végi a téli szünetnek, a pedagógusoknak el kellett kezdeni dolgozni, hát tegyen mindenki más is így. Túl azon, hogy a kormány ez idő alatt is dolgozott, azért

ne essünk azzal túlzásba, hogy a PDSZ-t a pedagógustársadalommal azonosítjuk, hiszen teljesen nyilvánvaló a közösen kiadott közleményből is, hogy a PDSZ Gyurcsányék házi szakszervezeteként tevékenykedik.

(Ahogy Maruzsa Zoltán oktatási államtitkár fogalmazott korábban: a járvány közepette is politikai akciókat űző balliberális elkötelezettségű PDSZ felvehetné akár a Vörös Hadsereg Frakció nevet is...)

De tegyük félre a „bolond lyukból bolond szél fúj” elvet, és vizsgáljuk meg, hogy miért is sivalkodik a DKDSZ (a Demagóg Károgók DK-s Szakszervezete)!

Azt mondják, hogy

egy hazánkban nem diagnosztizált, de az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban már megjelent, fertőzőbb vírustörzs elleni felkészülés nélkül nem lett volna szabad visszaengedni a diákokat és a tanárokat az iskolákba.

 

Felejtsük el egy pillanatra, hogy a PDSZ a pandémia kitörése óta eddig mikkel riogatott teljesen alaptalanul (pl. érettségi, felvételi, szeptemberi évkezdés...), és foglalkozzunk csak azzal, hogy most éppen hazudnak. Mert vajon a PDSZ szerint mi lehet alkalmasabb eszköz a világjárvány megfékezésére, a tanárok, tanítók, diákok (meg az orvosok, a rendőrök, az önkormányzti dolgozók, a kis- és középvállalkozók, az anyák, fiúk... emberek) megvédésére, mint a mihamarabbi vakcináztatási program, amely Magyarországon december 26-án, vagyis a PDSZ-közlemény előtt 8 nappal megindult. Sőt: időközben az is kiderült,

hiába ijeszt rá a világra a Covid-19 egy még veszélyesebb mutánssal, a vakcinák a jelek szerint az új törzs ellen is hatásosak.

Vagyis

a hazai oltási program elindítása nem kis lépés afelé, hogy minél több magyart lehessen megvédeni ettől az alattomos, durva kórokozótól.

 

És mit tesz hozzá ehhez a DK?! Bizonytalanságot igyekszik fenntartani a hazai oltóprogram hatékonyságával kapcsolatban, csak azért, hogy ezzel némi politikai tőkére tegyen szert.

(Még azt sem veszik észre, vagyis inkább nem tanulták meg a tavaly tavaszi példából, hogy mennyire igaza van az egyébként kifejezetten nem Orbán-barát Krekó Péter politikai elemzőnek, amikor azt mondja: „ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket”. Vagyis a sikeres koronavírus-járvány elleni védekezés esetén is a kormányé a politikai siker, és eddig 2020 tavasza óta egyáltalán nem állnak rosszul, sőt...)

Mindezek okán arra biztatnék mindenkit, hogy ha a tanárok valódi véleményére kíváncsi, akkor ne a Böszme szakszervezetének véleményével foglalkozzon, inkább kérdezzen meg tanárokat, hogy ők mit gondolnak...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére