Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint ágyba vizeltek a 24.hu-nál

Horváth Zsófia

2018.10.27. 19:18

A liberális álhírgyár sosem pihen. Most éppen áltudományos magyarázatnak álcázott összeesküvés-elméletekkel operál, miközben saját magát vágja meg.

Mert tény, hogy alá nem támasztott indokokkal bármelyik posztunkat törli a Facebook, majd tiltja napokra az oldalainkat. Tény, hogy megfenyegetett minket, a majd’ kétszázötvenezres közösségünk törlésével. Tény az is, hogy a Facebook egyre jobban korlátozza a jobboldali tartalmakat.

Az álhírgyár szerint mindez csak képzelődés, ezt pedig iskolás elméletekkel próbálják bizonyítani. A fake news egyik fogaskereke, Pál Mónika összeesküvés-elméletnek és áldozati szerepbe alacsonyodásnak hazudja mindazt, ami ellenőrizhető valóság. Szociálpszichológiai elméletekkel és bestseller ügynökaktákkal próbálja alátámasztani okfejtését, de megbotlik a saját cipőfűzőjében: Amivel minket vádol, azt saját maga követi el. Amit csinál ugyanis nem más, mint az összeesküvéselmélet-gyártás iskolapéldája. Ágybavizelés rulez.

Még azt sem veszi észre, hogy nem minket elemez, hanem saját magát! Például, amikor a következőket írja:

„Krekó Péter politológus, szociálpszichológus könyvében (Tömegparanoia. Az összeesküvés-elméletek pszichológiája) leírja, hogy elsősorban a politikailag elnyomott csoportok hajlamosak konteókat gyártani. Frusztráltak, nem tudják elérni a céljaikat, és úgy gondolják, hogy bár a többség az ő álláspontjukat vallja, az intézményes szinten ellenük szövetkezők miatt nem tudnak hatni a társadalom jelentős részére.”

Nyikorog a fogaskerék, az ellenzék a saját farkába harap és minket támad saját tehetetlensége és frusztrációja miatt.

Mindezt persze a szokásos liberális kettős mérce alapján: Ha mi írunk le valamit, az propaganda, ha ők, az oknyomozó újságírás, sőt! Tudományos elemzés.

Hiszi a píszí.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Harcosok klubja” – így fog kinézni az ötödik Orbán-kormány | VIDEÓ

A tagok be is lettek mutatva videó formájában a magyar miniszterelnök közösségi oldalán. Ezt látnod kell !

Salvini szerint húszmillió afrikai indulhat útnak az élelmiszerválság miatt

Salvini szerint húszmillió afrikai indulhat útnak az élelmiszerválság miatt

Az olasz politikus a háború nyomán kialakuló élelmiszerválságra figyelmeztetett. Akár új, nagyobb migrációs hullámokat is okozhat.

Kirill orosz pátriárka és Von der Leyen is gratulált a magyar miniszterelnöknek

Kirill, Moszkva és Oroszország pátriárkája levelet küldött Orbán Viktornak, melyben gratulált miniszterelnöki újraválasztásához.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére