Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Megetetlek pénzzel, a kutyám leszel éjjel”

Fábián Eszter

2022.06.21. 12:30

Énekli Blondie, Szegedi Fecsó legújabb párja, Grammy-díjas előadókat megszégyenítő magabiztossággal.

 

Nem is tudom, hogy hol kezdjem, ugyanis a „szomszéd lányának a kutyájának a hörcsöge” szindróma állt elő. Létezik ugyanis egy Vasvári Vivien nevű hölgyemény, aki a Feleségek Luxuskivitelben című műsorban szerepelt, ahol feltűnt akkori párja is, Szegedi Fecsó (ingatlanosbizniszes, barbiekkal jakuzziba pezsgőző hímnemű). Na de aztán, mint ahogy ez lenni szokott sajnos, befuccsolt Barbie és Ken kapcsolata, Kennek ugyanis nem volt elég egy Barbie, hanem többet akart (állítólag(?)) és a partyzás is érdekesebbnek tűnt számára, mint az egy éves fiának, Edwardnak a pelenkacseréje. Így hát főhőseink szerelme csúnya véget ért, de aztán nem kellett sokat várni, ugyanis megérkezett Fecsó életébe Géczi Beatrix személyében az igazi. Beatrixnak szőkébb a haja, sőt Vivien gigászi ajkainál is pumpáltabb Bea szája, így ezen szempontokat tekintve feltehetőleg emelte a lécet Fecsó.

Tehát celebsenki a négyzeten helyzet állt elő. De próbáljunk meg most ettől elvonatkoztatni, ugyanis itt most komolyabb stilisztikai elemzésre lesz szükség.

 

Az RTL Klub készített egy riportot Beával, azaz Blondie-val. Merthogy a lány szőke, adja magát a művésznév. Sokat gondolkoztam, hogy mit érezhet a nyolcvanas évek sztárja, Blondie, ha rákeres magára a Youtube-on és valami éktelenül vinnyogó géphangú töltött pulykát lát tekeregni. Talán jókat nevet, Beatrix zeneművészeti szakértelmét sejtve pedig talán azt se tudja, hogy létezik egy világszerte 60 millió albumot eladott valóban tehetséges énekesnő, aki már jóval előtte ezen a néven futott.

Na de, ne legyek már ennyire szőrszálhasogató tényleg, hát hol van itt az összetartás, Beatrix, akarom mondani Blondie a mi kutyánk kölyke, aki bár szar is, ronda is, hallgathatatlan is, de mégiscsak a miénk.

 

Nézzük inkább a tényeket.

Fecsó az interjúban elmondta, megkérdezte karácsonyra szerelmét, hogy mégis mit hozzon neki a fecsóka jézuska, Bea pedig azt mondta, ő szívesen rappelgetne. Innen pedig már mint sejthető nem volt megállás, ugyanis lóvé motiváció akadt bőven.

 

Gondolkoztunk nagyon sok néven, és mivel szőke a hajam, ezért így döntöttünk. Vagyis hát ő, én meg bólogattam rá.”

– fogalmazott Blondie, aki elmondta, „amikor elmentünk elsőnek a stúdióba, akkor hogy énekeljek valamit vagy rappeljek. Hát eléggé féltem, megmondom őszintén. Valamit ott hablatyoltam, de azt mondták, hogy jó, ebből lehet kihozni valamit. Aztán végére meg már azt mondták, hogy már tényleg nagyon jó.”

Fecsó azonban rendes férfiként azért igyekezett árnyalni a képet, hogy nehogymá' az jöjjön le, hogy pontagyú a nője, meg, hogy ő csinál vesz neki karriert.

„Nem szeretem azt, hogy pénzzel pumpáljam a páromat. Hanem igenis én megkérdeztem tőle karácsonykor, hogy mi az, amihez kedve lenne, és ő azt mondta, saját számokat szeretne, saját zenét. Kérdeztem, hogy »jó, rendben van, de kivel?» »A G.w.M-mel.« Felhívtam G.w.M-et, megbeszéltük, elmentünk, és most itt tartunk.” – mondta Fecsó.

Fecsó tehát kipengette Bejának a karriert.

Ezzel szemben Blondie olyan komoly feministák közé is illő nyilatkozatokat tett mint hogy:

„Úgymond mindig a nőket nézik le, a nőkről beszélnek csúnyán a férfiak. Minden zenében az hangzik el, hogy a nők ilyenek, mindig szidják őket. És én arra gondoltam, hogy miért ne lehetne az, hogy mondjuk a női oldalról is előhozni ezt az oldalt, hogy a férfiak legyenek azok, akiket ugye úgymond mocskolnak.

Úgyhogy én szerettem volna ezt Magyarországra elhozni, mert külföldön ez nagyon nagy divat.”

– fogalmazott.

Itt tehát kérem szépen egy igazi mocskosszájú keménycsajt láthatunk, aki dalszövegeibe kilóra veszi a férfiakat.

„Whoop whoop
Gyere dili nézd
Gyere hogy csinálom
Whoop whoop
Szórom a pénzt
Amennyit akarok
Whoop whoop
Gyere dili
Whoop whoop
Tele vagyunk
Whoop whoop
Nem fogy a pénz”

– szól az első versszak, amit maga Blondie írt. Milyen hiteles, nem?

 

Kár, hogy azt nem énekelte meg, hogy megveszem a csávókat Fecsó pénzén whoop whoop, karriert csinál nekem a csávóm, whoop whoop... tudnám még folytatni, de azt már inkább nem teszem.

Hajrá csajok, lehetőleg ne a pasitokkal vetessetek karriert, vagy ha mégis, akkor ne ti akarjatok az ország első női gengszterrappere lenni. Mert kicsit visszás.

Amúgy meg, aki vágyik egy kis halláskárosodásra:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére