Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még saját szövetségesei is alkalmatlannak tartják Karácsonyt

Forisek Ádám

2019.10.09. 10:38

Felmerül a jogos kérdés, hogy mégis hogyan lehet komolyan venni egy olyan ellenzéket, ahol még a főpolgármester-jelölt alkalmasságát illetően sincs egyetértés a szövetségesei között?

Az eddig is világos volt, hogy Puzsér Róbertnek például egyáltalán nem Karácsony Gergely a szíve csücske, hiszen többek között azt mondta róla, hogy „folyamatosan hazudik, és onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája”.

Ennél sokkal érdekesebb az, hogy saját szövetségesei mit gondolnak az amúgy eddig sem túl sikeres politikusról. Az egyik legélesebb kritikát épp Gyurcsány Ferenc fogalmazta meg Karácsony Gergelyről, mint mondta,

Gergő mögül elment a támogatás az utóbbi hónapokban... Ez nem jó, nem hiszünk abban, hogy győzni fog!

Beszédes az is, hogy noha Karácsony Gergely a szocialisták támogatását is bírja a kampányban, Horváth Csaba MSZP-s politikus szerint

Karácsony Gergely nem rendelkezik saját programmal, ő olvasta, sőt idézi az én programomat [...]

Horváth Csaba egyébként a kampány során később is reflektorfénybe került, mégpedig Karácsony őszödi beszédében. Emlékezetes, hogy a felvételen a Zuglót szétlopó szocialistákra utalva azt mondta Karácsony Gergely, hogy Horváth Csaba „legalább tudja, miért jár börtön”, és így kordában tarthatná a kerület szocialistáit.

Mindez persze elég egyértelműen jelzi Karácsony Gergely alkalmatlanságát.

Ugyanis ebben a helyzetben két lehetőség áll fent: vagy nem tudott róla, mi folyik Zuglóban (vagy mondjuk Kispesten – emlékezetes, hogy egy felvételen közpénzek megcsapolásáról, visszaosztásáról és az abból vásárolt külföldi luxusvillákról beszélgetnek fehér por társaságában a kispesti szocialisták), ami azt sugallhatja, hogy bármit meg lehet tenni a háta mögött. Vagy nagyon is tudott róla, ami viszont még rosszabb: ebben az esetben ugyanis az nyerne bizonyítást, hogy Karácsony Gergely egy gyenge ember, aki még saját kerületében is képtelen megállítani a szocialisták szabad rablását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére