Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még párttársai is cáfolják Tordait

Zelenka Dóra

2019.10.03. 08:48

A politikus először hülyét csinál magából és pártjából, aztán meg mindent tagad. Micsoda tartás!

Köztudott, hogy az ellenzék különféle botrányokkal és nevetséges akciókkal próbálja felhívni magára a figyelmet. Kedvenc ellenzéki botrányhősünk, Tordai Bence a Magyar Hírlapnak beszélt a jövőbeli akciókról. A Párbeszéd országgyűlési képviselője elmondta: még ha terveznek is ilyeneket, azokat nem fogják előre bejelenteni.

Azonban amikor arra kérdezett rá a lap, hogy vajon a Tarlós István elleni nyuszijelmezes akciót végrehajtó civil szervezeti vagy pártbázisú csapat lesz a következő akciók végrehajtója is, akkor erre Tordai tagadott.

A Párbeszéd botránypolitizálásról elhíresült politikusa ugyanis egy az egyben tagadta, hogy pártjának aktivistái zavarták volna meg a Századvég Alapítvány legutóbbi rendezvényét.

Ez a kép a személyes kedvencem

Tordai Bence elmondása szerint ő személy szerint nem ismerte fel a nyuszikat alakító aktivistákat, de hangsúlyozta azt is, hogy neki semmi köze nem volt az akció­hoz, már csak ezért sem tud beszámolni a Párbeszéd érintettsé­géről az ügyben.

Tordai állítása azonban kissé sántít, tekintve, hogy a Párbeszéd képviseletében Barabás Richárd és Szeles András az ATV Egyenes beszéd című műsorában még egyértel­műen azt mondták, hogy a Párbeszéd aktivistái igyekeztek megzavarni Tarlós István főpolgármester beszédét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére