Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még nem nevettél ilyen jót Botka László kamu ígéretein

Horváth József György

2019.08.27. 08:15

Elképesztően vicces mémoldal indult útnak nemrégiben a Facebookon. A Szeretünk Laci nevű oldal Botka László szegedi polgármester be nem tartott ígéreteiből és eget verő hazugságaiból táplálkozik. Jó szórakozást!

Elkezdődött a kampány, október 13-án önkormányzati választások lesznek Magyarországon, Botka Laci pedig beindította a ígéretgyárat. Ismét photoshopolt látványtervekkel házal kampányában, de végre van, aki szembesíti őt a 2002 óta felhalmozott hazugságaival. Tudniillik Botka már időtlen idők óta (talán megválasztása óta, azaz 17 éve) ígéri például a harmadik hidat is a szegedieknek... Azóta várjuk, hogy végre megépüljön. Ez Botkának is kínos, így az önkormányzati választások alkalmával mindig előáll jól mutató látványtervekkel, amikből aztán soha nem lesz semmi. Ezen a választáson is ehhez a photoshopolós stratégiához nyúlt hozzá a szegedi polgi, de végre van egy oldal, ami szembesíti a szegedieket Botka orbitális hantázásával, és közben jót is röhöghetünk a mémeken. Ez a Szeretünk Laci, szóljon hát a nóta! Imádjátok, kedveljétek, lájkoljátok, kövessétek, amíg lehet! Ugyanis Laci már izzította vérszomjas vörös cenzor- és trollkommandóját, akik sorra jelentik az oldalt a szólás- és véleményszabadság, na és persze a demokrácia jegyében.

Ilyen az, ha a Laci ígérget, ezerrel pörög a photoshop!

Drága Lacink mindig is szeretett más tollával ékeskedni.

Talán az unokáink megérik a harmadik hidat! Köszönjük, Laci!

Egyszerűen imádják, hiszen olyan mackós, még mindig a mama pici fia.

Laci nem szeret a jövőbe fektetni, hiszen nincs munkahely Szegeden, ami felszívhatná az ország legnagyobb egyeteméről a friss diplomásokat. SAD!

Hányat?

Imádja a photoshopot. A photoshop is imádja Lacit!

A Jobbik és az elvek:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére