Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még csak június vége, de már most megvan az év címlapja

Horváth József György

2019.06.29. 14:00

Egész Amerika a demokrata elnökjelölt-aspiránsokon röhög.

Leleményes címlappal állt elő a minap az amerikai New York Post napilap. Egy kis háttér: a Demokrata Pártban már elkezdődött a felkészülés a 2020-as elnökválasztásra, így elkezdődött az előválasztási procedúra is. Pár napja egy demokrata párti elnökjelölt-aspiránsi vitán arról kérdezték az indulókat – többek közt Bernie Sanderst és Joe Bident –, hogy biztosítanának-e ingyenes egészségügyi ellátást illegális bevándorlóknak. Mind a tíz demokrata politikus felemelte a kezét a kérdésre, ezzel jelezve, hogy IGEN.

Erre született a következő New York Post-címlap, „Ki akarja elveszteni a választást?” főcímmel, a címlapképen pedig a demokrata jelöltekkel, amint felemelt kézzel állnak.

Igen, ők úgy látszik tényleg el akarják veszteni az elnökválasztást.

Mindeközben Donald Trump elnöknek hónapról hónapra nő a népszerűsége, ami nem véletlen, hiszen csak hogy egy konkrét példát hozzunk: májusban a vártnál nagyobb mértékben nőttek a személyi jövedelmek az USA-ban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Economic Analysis (BEA) pénteken publikált jelentése szerint. A személyi jövedelmek májusi növekedése elsősorban a kamatjövedelmek, a munkabérek és az állami szociális juttatások növekedésének tulajdonítható, ami szoros összefüggésben van Trump kiváló gazdasági és fiskális politikájával.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére