Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még be se ért a munkahelyére, máris szabályt sértett Karácsony

888.hu

2020.05.06. 18:54

Nagy sebességgel, a járdán biciklizve menekült el a főpolgármester az újságírói kérdések elől.

Ma reggel a Hír TV Informátor című műsorának stábja tett volna fel kérdéseket Karácsony Gergelynek a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthonban elhunyt betegekkel kapcsolatos felelősségéről. A főpolgármester a felelősségét nem ismerte el, kerékpárjával kikerülte Bohár Dani szerkesztő-riportert és operatőr kollégáját, majd a járdán közlekedve eltekert, hazugsággal vádolva a kormányhivatalt. A gyalogosoknak fenntartott járda végéhez érve két autó között kiugratott az úttestre anélkül, hogy szétnézett volna.

Az esetről felvétel is készült:

Egy korábbi rendőrségi közlemény megerősíti a KRESZ ide vonatkozó rendelkezéseit:

A járdán tilos kerékpározni, kivéve a tizenkét évnél fiatalabb gyerekeket, mivel ők főútvonalon még nem kerékpározhatnak, de ők is csak főúttal párhuzamos járdán haladhatnak, legfeljebb 10 km/h-s sebességgel. Lakott területen csak akkor szabad a járdán kerékpározni maximum 10 km/h-val, ha az úttest kerékpáros közlekedésre alkalmatlan.

Habár itt inkább az látszik, hogy a főpolgármester alkalmatlan, 12 éves gyerekre is legfeljebb szellemileg hasonlít és főútvonal se volt a közelben, nem ártana néha példamutatóan viselkedni, mégiscsak egy ország fővárosát vezeti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére