Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márky-Zay és Ungváry közösen hülyézik a magyarokat, Dobrevet cserben hagyhatta az esze

Horváth K. József

2021.10.16. 14:00

Azt tudjuk, hogy a Gyurcsány-show a Nagy Átverés-show leánykori neve. Alapelv, hogy minden, ami Gyurcsányhoz kötődik, ott fölösleges tisztességet, erkölcsöt, nemzetszolgálatot keresni. Miközben szavakban persze mindig minden erről szól.

A ma végre lezáruló tragikomédiában például az az átverés, hogy a főszereplők úgy tesznek, mintha valóban a legtámogatottabb miniszterelnök-jelöltet keresnék. Közben egy frászt. Gyurcsány számára Márki-Zay azért jön kapóra, mert ő magát jobboldali, keresztény politikusnak aposztrofálja. Ezt persze a józan emberek egy pillanatig sem hiszik el, Gyurcsánynak viszont jól jön ahhoz, hogy bővítse adatbázisát azokkal az eddig nem a gyurcsányistákra szavazó lelkekkel, akik beveszik a képmutató Márki-Zay álságos indentitás-dumáját. Hiszen melyik az az elmeháborodott jobboldali szavazó, aki egy olyan csapatba tartozó, magát kereszténynek valló politikusra képes szavazni, aki Gyurcsány táborába tartozik, ergo Gyurcsány szekerét tolja. Ez ugye teljes képtelenség. Ezért hát a baloldali szörnykoalíciónak Illyés Gyula nem tudott üzenni, amikor azt mondta, „A tisztesség nem érdem, hanem kötelesség.”

És hogy menyire így van ez, álljon itt egy másik példa. Ungváry Rudolfé, az elvásott szélsőbalos publicistáé, aki már 11 éve, néhány hónappal a második Orbán-kormány hatalomra kerülése után, a Demokratikus Charta megalakulásának évfordulóján, ahol már szakmányban és teli szájjal üvöltöztek a kormányzati lopásról, csalásról, miközben a kormánynak jóformán még intézkedni sem volt ideje. No, ekkor Ungváry is felszólalt, s máris a „kurva anyját” szidta annak, aki megkérdőjelezi magyarságát. Halkan mondom, természetesen ilyen ember nem volt, a nyilvánosságban senki nem kérdőjelezte meg Ungváry magyarságát, ergo Illyés Gyula neki sem tudott üzenni a tisztesség gyakorlásának kötelességéről.

Ezt most csak azért hozom ide, mert a napokban Ungváry megint fölhívta magára a figyelmet. Egy írásában ugyanis volt szíves lehülyézni azokat a magyarokat, akik Orbánra szavaznak. Nem szó szerint, de a lényegét tekintve egy kutya, ő ugyanis a »tájékozatlan« kifejezést használta a hülye helyett. Így írta a 444-en: „Jobb, ha a baloldaliak tudják: Magyarországon nincsenek többségben. (…) A szélsőjobboldali demagógiának a tájékozatlanok körében iszonyú sikere van. Az pedig biztos, hogy Magyarországon a tájékozatlanok többen vannak, mint a baloldaliak. Nem csak a baloldal áll Orbánnal, vele a szélsőjobboldallal szemben, hanem a demokrata jobboldaliak is.”

Kedves, ugye?

És e visszataszító, mondjuk ki: botrányos megközelítését még tudja fokozni: „A második világháború megmutatta, hogy a szélsőjobboldalt, a nemzetiszocializmust/fasizmust csak a bal- és jobboldali erők összefogásával lehet legyőzni, és bizony még a szélsőbaloldallal (a bolsevista Szovjettel) is össze kellett tudni fogni – átmenetileg.”

Magyarán a most regnáló hatalom tiszta náci, fasiszta, amit természetesen ezért azonnal le kell váltani. Ungváry szerint a honi „szélsőjobboldaliak” ergo nemcsak nácik, fasiszták, de hülyék is, akik fogékonyak a demagógiára is. Kivéve természetesen a demokratikus jobboldaliakat, köztük Márki-Zayt, akit Ungváry – Dobrevvel szemben – nagyon is favorizál. „Dobrev Klára felkészült és okos politikus. Most azonban mintha az esze cserben hagyná.” Pedig ugye csak a demokratikus jobboldaliakkal együtt lehet legyőzni Orbánt, akiket szerinte az a Márki-Zay tud megszólítani, aki – Ungváryhoz hasonlóan – korábban szintén lehülyézte a magyarokat. Így: „Ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”

A föld felett járó Ungvárynak azért egy valamiben igaza volt. Abban, hogy Magyarországon a jobboldaliak nagyon is többségben vanna. Az 1994-es választáson például, amikor a szocik saját jogon közel 1,8 millió szavazatot szerezve nyertek, a jobboldaliakra több mint 3 millióan szavaztak. Ideértve az akkor még magát jobboldalinak kiadó SZDSZ szavazatait is. Ők ugyanis csak a választás után coming outoltak, s kötöttek koalíciót Horn Gyulával. Emellett a jobboldal pártjai úgy meg voltak osztva, köszönhetően a bolsik jobboldali pártokba beépített ügynökeinek, hogy nem tudták szavazati többségüket mandátumtöbbségre váltani. Ráadásul fél évvel voltunk Antall József halála után.

A választók aránya lényegében azóta sem változott. A jobboldaliaknak tehát az a dolguk, hogy menjenek el szavazni mind egy szálig és húzzák be az x-et a megfelelő helyre. Már csak azért is, hogy megmutassák az Ungváryknak és a Márki-Zay-oknak, nem illik másokat lehülyézni. Továbbá a józan baloldaliaknak is azt javaslom, ha meg akarják őrizni az utóbbi tizenegy évben megszerzett életszínvonalukat, akkor annak biztonságára, a stabilitásta voksoljanak. Gyurcsányékkal ugyanis csak a bányászbéka hátsóját célozhatja meg az életszínvonal, ahogy azt az Horn-érában a Bokros-csomag vagy a Gyurcsány-kormányok idején pedig „nem fog fájni” jeligére az embertelenül megszorító politika tette...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szamurájkarddal támadt rendőrökre egy migráns

Szamurájkarddal támadt rendőrökre egy migráns

A szenegáli férfi egy autót akart ellopni, ám a rendőrök közbeléptek, ekkor azonban rájuk támadt a nála lévő karddal és kettejüket megsebesítette. A rendőrök több lövéssel ártalmatlanították a támadót, aki súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba – írja a V4NA pénteken.

A fehér felsőbbrendűséget vádolja a sorozat sikertelenségéért a feminista Mikulás

Azért nem nézik az emberek a Mikulásról szóló felnőttrajzfilmet, mert felsőbbrendű fehérnek tartják magukat – állítja a mese főszereplője. 

Fő az önbizalom

Fő az önbizalom

Fő az önbizalom. Valószínűleg napestig ez járhat Szabó Tímea eszében. Csakis ezzel lehet magyarázni azt a magabiztosságot, amellyel a „sokmilliónyi” magyart megmozgató Párbeszéd nevű politikai csoportosulás társelnöke kinyilatkoztatta, hogy szerinte a jövő évi választásokon kétharmadot szerez az ellenzéki koalíció.

Meg akarták gyilkolni Andrej Babist

Meg akarták gyilkolni Andrej Babist

Az ügyvezető cseh kormányfőt szerdán támadták meg.

A CNN a balliberálisok ideológiai csatornájává avanzsált

A CNN a balliberálisok ideológiai csatornájává avanzsált

A héten ismét Szijjártó Péter volt a CNN vendége. A kormánytag már majdnem annyit szerepel a globális baloldali hálózat első számú propagandatelevíziójában, mint – a nemzetközi szinten kiemelkedő fontosságú – Márki-Zay Péter. A CNN az a hely, ahova rendszerint bokszzsáknak hívják a magyar külügyminisztert, de végül a pofonokat ő adja az aktuális „fake news sztárriporternek”. Ismét nem akartak semmit megtudni, csak elmondani, hogy diktatúra van. A vaskézzel irányított pártsajtóban elhangzott beszélgetés legfontosabb részeit vesszük górcső alá.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére