Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter, az álmodozó 

Szabó József

2021.12.09. 11:20

Orbán Viktor a rendbontók, Márki-Zay Péter az álmodozók között került fel a Politico listájára.

 

A balos Politico közölte a szokásos, európai politikusokat értékelő rangsorát. Az idén két magyar politikus is felkerült a listára. „Meglepő módon” mindkettő az ötödik helyre, hiszen a függetlenobjektív média sosem próbálkozna azzal, hogy egy baloldali politikust túlbecsüljön.

Márki-Zay Pétert az álmodozók között tüntették fel, és szerintem ez így teljesen rendben van.

Hiszen milyen emberek az álmodozók?

Olyanok, akik jobban szeretik a beszédet, mint a cselekvést, és összehordanak mindenfélét, mivel úgysem lehet rajtuk számon kérni.

Emellett egyáltalán nem szégyellik, ha kiderül, hogy ellentmondásos hülyeségeket állítanak, mivel az általuk elképzelt valóságban ez teljesen megfér egymás mellett. Hát, körülbelül ilyennek képzelem el Márki-Zay Pétert is.

Orbán Viktorral kapcsolatban sem tévedett nagyot a Politico, hiszen az európai politika mind keresztény, mind magyar szemmel elég rossz irányba halad, így meg kell azt reformálni, és valószínű, hogy a mostani uralkodó elit számára ez már rendbontásnak számít. Bár azt érdemes megemlíteni, hogy amikor nem választás előtt áll Magyarország, akkor a Politico is magasabb pontszámot ad Orbánnak, hiszen a magyar miniszterelnök 2015-ben a legbefolyásosabb európai politikus volt, 2019-ben pedig második helyezett.

Azért a Politico mindent megtesz, hogy olvasói helyesen értelmezzék a rangsort, hiszen Gyurcsány után szabadon Márki-Zayt a zászlóvivőnek titulálták, míg Orbánról azt írták, hogy az ember, akit le kell győzni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére