Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay migránsbarát bűnszervezetnek nevezte a Fideszt

Horváth K. József

2021.11.26. 13:20

A kettős beszéd, a kétarcúság veszedelmére Rotterdami Erasmus már a XVI. században felhívta a figyelmet, pedig Márki-Zay Pétert nem ismerhette, aki napjainkban gyurcsányi, ha tetszik, dionüszoszi magaslatokba emelte a félrevezetés tudományát.

 

Márki-Zay elsőrendű célja, hogy ellopja Orbántól azokat a kommunikációs eszközöket, amelyek szemlátomást ciklusról ciklusra politikai sikert hoznak számára. Azt azonban nem veszi számításba, hogy a siker azért kopogtat négyévenként az ajtaján, mert politikája a valóságból táplálkozik. Hazafias értékrendje, nemzetvédő céljai a választók döntő többségéével megegyezik. Bár Márki-Zaynak esze ágában sincs kizárni az országból a migránsokat, mégis azzal kampányol már egy ideje, hogy Orbán bevándorlóbarát. Mint ahogy katolicizmusára hivatkozva szintén csak a hatalom megszerzése érdekében vallja magát jobboldalinak, miközben szembemegy Ferenc pápa családról vallott nézeteivel. Ahogy Ferenc pápa személyes találkozásuk alkalmával elmondta álláspontját Orbán Viktornak, „a család az apa, anya, gyerek és pont”. Márki-Zay ezzel szemben a melegházasság mellett is leteszi a garast, és annak a Demokratikus Koalíciónak a szövetségese, amely rendszeresen provokálja az egyházat, és kifejezetten ellenséget lát benne. A kétarcúság jegyében a DK például úgy követelte a kiskorúakat érintő szexuális visszaélések kivizsgálását, hogy közben leszavazta a pedofilellenes gyermekvédelmi törvényt.

Ez a magatartás rettenetesen veszélyes, mert Márki-Zay a kettős beszéddel akar alapvetően olyan jobboldali szavazókat maga mellé, ezáltal a gyurcsányista baloldal mellé állítani, akik azt hiszik, hogy mindaz valóban igaz, amit a baloldal miniszterelnök-jelöltje állít. Pedig egy szó sem igaz belőle.

Tegnap például az ATV Egyenes beszéd című műsorában Jakab Péter-i mélységekbe süllyedve azzal sózta a nézők agyát, hogy „Bűnöző migránsokat, sőt mindenféle migránst ebbe az országba csak a Fidesz hoz be. (...) Nekünk azokra a szavazókra kell elsősorban koncentrálni, akik még nem döntötték el, hogy hova szavaznak, vagy akik abból a tévedésből szavaznak a Fideszre, hogy még nem látják, hogy egy bűnszervezetről és nem egy politikai társulatról van szó.” Ezt az aljasságot Márki-Zay még óriásplakátok tömegével is tetézte, amelyek szerint Soros nulla migránst hoz be hazánkba, ellentétben Orbánnal. Márki-Zay azzal akarja megzavarni az emberek gondolkodását, hogy összekeveri a migrációt a letelepedési kötvénnyel. Ezt a konstrukciót a kormány 2013 és 2017 között a magyar államadósság csökkentésére, kezelésére vezette be. S miközben az érintettek 250-300 ezer euróért juthattak letelepedési engedélyhez, a magyar kormány 1,3 milliárd euró bevételhez jutott, közel kétmillió euró kamatot spórolva meg, amit az államadósság hitelből való finanszírozása után kellett volna fizetni. Tehát jól járt vele az ország, jól jártak vele a magyarok.

Ezt keveri össze szándékosan Márki Zay Péter azokkal a migránsokkal, akik a határvédelmi kerítés és jogi határzár nélkül már régen ellepték volna az országot, s a betolakodókat most is naponta kell visszaverni. Ez az a Soros szervezetei által irányított, embercsempészek révén határainkra érkező sokadalom, amelyből csak idén több mint százezer migráns akart – sokszor erőszakosan, a határőröket megsebesítve – behatolni az országba.

Márki-Zay szerint a védekezést megszervező, Magyarországot és az Európai Uniót megvédő magyar kormány hozza be a migránsokat. Ezért ne rá szavazzanak, hanem a magát jobboldalinak hazudó Márki-Zay vezette baloldalra, amely, ugye, egyetlen migránst sem hoz ide.

A görög mitológiából tudjuk, hogy amikor a bort „felfedező” Dionüszosz visszatért Thébába, a városlakók súlyosan megsértették azzal, hogy nem ismerték el isteni mivoltát. Ekkor bosszúból megrészegítette az egész várost, majd visszatért az istenek hegyére.

Márki-Zay mérgező szövegével most bennünket akar megrészegíteni. Nem kell sok idő, hogy elérjen Gyurcsány hazudozásainak magasságába, akinek már józan ember nem hiszi el egy szavát sem. Ez egy csapat. A gyurcsányisták a magyarság rosszakarói, akik a jó emberek szavazataira is vágynak, hogy hatalomra kerüljenek. Semmibe vesznek minket, csak a voksunkra fáj a foguk, a maguk és a nemzetközi nagytőke érdekében.

Hagyjuk meg nekik Dionüszosz lerészegítő örömét, és fordítsunk hátat neki.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

Megjelent a Szamizdat 16

Megjelent a Szamizdat 16

A miniszterelnök új írásában az Európai Bíróság hamarosan elkészülő ítéletéről és annak hatásáról értekezett. A szamizdatot módosítás nélkül közöljük.

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Londonban pedig Bajnai és Márki-Zay tartott hosszú megbeszélést. Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül.

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

A gyűlölet erőt ad. Sokkal több erőt ad, mint a hit, remény, szeretet. Kálmán Olgáról jutott eszembe ez a bölcsesség, aki úgyis mint egykori baromira függetlenobjektív műsorvezető, elment egykori munkahelyére, az ATV-be és tíz percen keresztül folyamatosan gyűlölködött.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére