Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay lejtmenetben

Szűcs Gábor

2022.02.19. 12:30

Hiába minden próbálkozás, lassan a fél ATV stábja ott van Márki-Zay Péter sarkában, résen állva, hogy mikor kell cenzúrázni a hódmezővásárhelyi kapitányt, mielőtt újabb társadalmi csoportot venne célba és sértene vérig valamilyen alaposan átgondolt, lenéző és gonosz megszólalásával. Még a Péterfi-Simon páros sem elég ahhoz, hogy megállítsák az elszabadult hajóágyút, aki szép lassan leszalámizza a saját szavazótáborát. Csak így tovább!

 

Márki-Zay Péter és az őt kapitánnyá kinevező Gyurcsány Ferenc által irányított baloldal támogatottsága az előválasztás óta konstans csökken. A Századvég közvélemény-kutatása szerint tavaly októberben még a válaszadók 42 százaléka pozitívan vélekedett Márki-Zay Péterről, mára azonban ez 33 százalékra csökkent, míg azoknak az aránya, akik kedvezőtlenül vélekednek a baloldal miniszterelnök-jelöltjéről, ugyanezen időszakban 47 százalékról 62 százalékra növekedett.

A gyermekei számát is eltévesztő hódmezővásárhelyi polgármester politikai családja sem lehet túl büszke az elmúlt hónapokra (na jó, valójában az elmúlt húsz évre). Idén már hat kutatócég, a Závecz, a Reál PR, a Társadalomkutató, a Republikon, az Alapjogokért Központ és az IDEA tette közzé az aktív szavazók pártpreferenciáit szemléltető mérését. Az hatból öt a kormánypártok győzelmét prognosztizálja, a legnagyobb arányban a Reál PR (54-41), a legkisebb arányban pedig a Závecz (49-46). Az egyetlen, amelyik „döntetlent” (47-47) mért, a Republikon Intézet. Megijedni azonban nem kell, utóbbi az a komolyan vehető szervezet, amelyet Gyurcsány Ferenc egykori államtitkára, Horn Gábor vezet kuratóriumi elnökként, és amelyik 2021 novemberében képes volt azt „kikutatni”, hogy Orbán Viktort a felnőttek 12 százaléka, tehát nagyjából egymillió ember még csak nem is ismeri, így Márki-Zay sokkal népszerűbb nála.

A nemzetellenes oldal támogatói csökkenő számának több oka is lehet. Ezek közül az egyik a koronavírus-járványt és a vakcinabeszerzést is európai viszonylatban jól kezelő, a gyermekek védelmét első helyre tevő magyar kormány stabil és kiemelkedő teljesítménye, a másik a baloldal rendre bebizonyosodó alkalmatlansága, a harmadik pedig a magyarországi kommunistákat és fasisztákat is képviselő ellenzék kormányfőjelöltje, Márki-Zay Péter, illetve az ő világraszóló böszmeségei. Kevesen tudják magukat úgy lejáratni, mint az ellenzéki előválasztásnak nevezett színjáték győztese, mégis ő nevez másokat ostobának és aberráltnak. Mindezek mellett alkoholistának és tudatlannak állítja be a vidékieket, lenézi a nőket, zsidókat listáz, cigányokat aláz meg „tesózással”, valamint fogyatékosokba rúg bele. Ez egy olyan bűnlajstrom, amit már nem lehet jóvá tenni. Úgy is mondhatnánk, Péter, hogy nincsen sok választásod. Azért nincsen, mert... majd a főnököd befejezi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére