Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay kapitány baloldala továbbra is az elhunytakkal kampányol. Pfuj!

Horváth K. József

2022.01.12. 15:40

Márki-Zay kapitány is belefogott a gyászmunkába. Facebook oldalára kitette a 40 ezres számot jelezve, hogy a kormány kudarcot vallott a járvány elleni védekezésben. Eközben a baloldali képviselők undorító módon mécsest gyújtottak a halottakért a Budai Várban, mintha az aktuális járványhelyzetért nem őket terhelné az elsődleges felelősség.

Az ATV műsorvezetője pedig A nap hírében föltette álnaivan a kérdést: hogy kampánytéma-e a koronavírus helyzet?

Hát hogy a csudába ne lenne a baloldal számára kampánytéma, ha a miniszterelnök-jelölt is azzal hergeli az olvasóit, hogy „továbbra sincs érdemi járványkezelés, felvilágosítás, elegendő számú tesztelés, ahogyan a lakosság sem kap őszinte, tényalapú, transzparens tájékoztatást.” De a kapitány arról egy kukkot sem szól, hogy országszerte – még a hétvégén is – előzetes regisztráció nélkül lehet oltakozni, ami az egyetlen érdemi védekezés a vírus ellen. S amihez a kormány a legmesszebbmenőkig biztosítja a feltételeket.

Lehet itt tesztelést követelni, ami lényegében addig érvényes, amíg meg nem születik az eredmény, ám az oltakozás elsődlegességéről a baloldal simlis módon egyáltalán nem beszél. Nem szervez oltópontokra felhordó kampányokat, helyette saját politikai pecsenyéjét sütögeti a népszavazási kezdeményezésükhöz szükséges aláírások szánalmas kalapozgatásával. És természetesen szidja az egészségügyért felelős minisztert, aki őszintén elmondja, hogy az ajtónkon kopogtató ötödik hullámban minden eddiginél többen halhatnak meg, követelve a tényalapú, transzparens tájékoztatást.

Mi az ennél tényalapúbb, transzparensebb tájékoztatás, tessék mondani? Mit tesz a baloldal azért, hogy az oltakozni nem akarók mégis felvegyék a vakcinát? Az ég világon semmit! Helyette kihasználják az ilyen-olyan okból ellenálló, makacs emberek oltásellenességét, akikkel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Négyökrös szekérrel sem lehet őket elvontatni az oltóhelyre. Ahol minden szükséges feltétel adott, hogy az oltatlanok nyújtsák már végre oda a karjukat az orvosnak vagy a nővérnek.

Ebben a helyzetben szerintük nem az a baj, hogy valaki ön- és közveszélyesen ellenáll, hanem az, hogy a kormány – a baloldal szerint – nem tájékoztat.

Majd amikor felteszi az ATV műsorvezetője álnaív kérdését, hogy kampánytéma-e a koronavírus-helyzet, akkor Bősz Anett, a senki által meg nem választott, a parlamentbe csak az MSZP-n keresztül magát bekuncsorgó liberális képviselő, akinek a szociktól való kiebrudalása után a DK adott milliós fizetést, azaz „kegyelemkenyeret,” azt méltóztatik mondani, hogy „Szerintem nem”. S mivel szerinte nem kampánytéma, magyarán nincs róla mit beszélni, ennek ellenére hálát ad a sorsnak, hogy végre ő is megmutathassa magát a nyilvánosságnak és belekezd a kormány gyalázásába, mert ugye nagyon elhibázott a járványkezelése… Neki sem jut eszébe, hogy tárva nyitva van az oltópontok ajtaja. Ha mindenki bement volna rajta, ahogy a többség megtette, tényleg nem volna miről beszélni.

Most azonban éppen azért van, mert a baloldaldal a legkülönbözőbb módokon igenis folyamatosan kampánytémát csinál az elhunytak számából. Miközben tudja jól, hogy hazudnak, hiszen az általuk használt számok nem helyesek. Az Unió adatai szerin ugyanis 15 nálunk magasabb halálozási számmal rendelkező országot előzünk meg a 27-ből. Rétvári Bence portálunknak a következőket mondta: „Kissé furcsa, hogy a baloldal az utóbbi időben azokat az adatokat követeli a leghatározottabban, amelyeket Magyarország több héttel ezelőtt egy nemzetközi orvosi szaklapban már közzétett. Mindenki elolvashatná, de mivel nekik nem azt adatok fontosok, hanem a hatalmi érdekeik, a botrány és a járvány elhúzása, ezért támadják a védekezést, az oltásokat és ezért nem hajlandók tudomást venni arról, hogy az oltásokkal kapcsolatban a világ talán harmadik legreprezentatívabb kutatása éppen Magyarországon történt. Azért nem hajlandók a tudományos igénnyel közzétett tanulmányról tudomást venni, mert az a valóság. Arról nem lehet bármit mondani.”

Ha valaki tehát a halottakkal és a hozzátartozók fájdalmával kampányol, az éppen a Gyurcsány és Márki-Zay közös csapata.

Mindenáron azt akarják, hogy hazugságaik miatt a kormány, a józan magyarok pironkodjanak. Miközben éppen nekik kellene elsüllyedni szégyenükben, hogy az elhunytak emléke fölött táncolva saját kicsinyes politikai pecsenyéjüket sütögetik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

A cikkben változtatás nélkül közöljük Varga Ádám, a Pesti Srácok újságírójának nyílt levelét.

Lengyel nagykövet: megállapodás született az EU-ban az orosz olaj árplafonjáról

Az Európai Unió tagországai előzetesen megállapodtak a tengeren szállított orosz olaj hordónkénti árplafonjáról, amely 60 dollár lesz – erről tájékoztatta az újságírókat Andrzej Sados, Lengyelország Európai Unió mellé rendelt állandó képviseletének vezetője pénteken.

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Egy temetőben is vidámabb a hangulat, mint a tegnap este a német válogatott öltözőjében volt A Nationalelf 4-2-re verte Costa Ricát, ám ez kevés volt, 2018 után újra a csoportkörben búcsúzott a világbajnokságtól. A Bild kínos részletességgel számolt be a német búcsúról. A brüsszeli marokkóiak pedig újra tüzesen ünnepelték, hogy a számukra otthont biztosító Belgium csapata kiesett. 

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

Az energetikai infrastruktúra összekötése Magyarország és Szlovénia között szimbolizálja a két nép jövőbe vetett reményét is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Cirkovcében a Cirkocve-Pince villamosenergia-távvezeték átadóünnepségén.

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére