Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay ezerrel a háború felé tolná az ország szekerét a hatalomért

Horváth K. József

2022.03.30. 16:00

Hihetetlen, hogy még háború idején is mi fér rá az arcára a baloldalnak, hogy riogassa az embereket: milyen rossz lesz, ha Orbán marad és milyen jó lesz nekik akkor, ha a baloldal jön.

 

Tegnap az ATV-ben Kunhalmi Ágnes fúrta ezerrel a békét és biztonságot, a háborús menekültek ellátását biztosító kormányt, csatlakozva Márki-Zay Péterhez, aki korábban már nemes egyszerűséggel azt hazudta, hogy megszorítások jönnek, ha marad a Fidesz. Kunhalmi pedig elsorolta, mi minden jót tesz majd a baloldal, ha kormányra kerül. Nyugdíjat, béreket emel, megtartja a rezsit, áfát-csökkent és adómentessé teszi minimálbért. Szerencsére nem szakadt le az ATV-ben a plafon.

 

Miközben pedig Kunhalmi a Fidesz által megtett jóléti intézkedések továbbfejlesztéséről delirál, aközben kiderül, hogy Márki-Zay Péter kapcsolatot teremtett Ukrajnával.

Portálunk is beszámolt róla, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter videónyilatkozatában elmondta, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje fegyvereket szállítana az orosz invázió ellen harcoló ukránoknak.

Ezt mondta:

„Ha a baloldal jut hatalomra Magyarországon, akkor azonnal megszavaznák a gáz- és olajszállításra vonatkozó szankciókat, és rögtön megkezdenék a fegyverszállításokat Ukrajnába. A helyzet az, hogy Ukrajna külügyminisztere néhány napja felhívta Ukrajna budapesti nagykövetét, hogy a magyarországi választási eredmény befolyásolásának lehetőségéről konzultáljanak. Figyelemmel követjük az ukrán elnök nemzetközi megszólalásait, amelyek egyértelműen visszaigazolják ezen tárgyalások, egyeztetések tényét. A helyzet világos, folyamatos az egyeztetés a magyar baloldal és az ukránok között. Ha a magyar baloldal kerülne kormányra, azonnal megkezdenék a fegyverszállításokat, azonnal megszavaznák a kőolaj- és földgázszállításra vonatkozó szankciókat”

– hangsúlyozta Szijjártó Péter. Kijelentette továbbá:

„Mindaddig, amíg mi kormányzunk, addig Magyarország ki fog maradni ebből a háborúból, nem engedjük, hogy a magyar emberekkel fizettessék meg a háború árát. Nem szállítunk fegyvereket és nem szavazzuk meg a kőolaj- és földgázszállításra vonatkozó szankciókat sem.”

 

Ehhez képest egészen égbekiáltó az a hazugságcunami, amit a baloldal a háborúból való kimaradás és az életszínvonalának megtartása, sőt emelése kapcsán állít magáról. Nyilvánvalóan a baloldal számára hátrányos választási helyzet miatti kapkodásról, összevissza beszélésről van szó, hogy lehetőség szerint az utolsó pillanatban még megtévesszenek mindenkit, akit el tud érni a valósággal ellentétes információkkal, magát szépnek, jónak és főleg békepártinak feltüntetve.

Ezúttal is kézenfekvő, a baloldal szimplán azért hazudik, hogy megkaparintsa a hatalmat, hogy utána menetrendszerűen lenyomja a magyarok fejét a víz alá, hogy hozzá nem értésből és az idegen érdekek szolgálatában drasztikus életszínvonal-romlást idézzen elő. A jobboldal pedig azért dolgozik, hogy biztonságban, békében tartsa Magyarországot, ahogy eddig tette.

Tessék választani!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére