Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az Index is beismeri, hogy rendben zajlik Magyarországon az oltás

Prokaj Dávid

2021.04.04. 14:00

Meglepő fordulat egy olyan laptól, amely tavaly óta csak a negatív hozzáállásával árasztja el az olvasóit.

Balogh Krisztina, az index újságírója megírta, hogy már februárban regisztrált az oltásra. Már az önmagában örömteli hír, hogy van a balliberális médiában olyan személy, aki képes a józan belátásra, és képes túllépni az oltásellenes kampányon. Ugyanis független-objektíveknél se azt szokhattuk meg, hogy az oltakozási hajlandóság növelésére törekednének.

Az újságírót telefonon értesítették arról, hogy felveheti az oltását – mégpedig az orosz vakcinát. Ezután rögtön hezitálni kezdett, „bontotta a vonalat”, nem mert rögtön igent mondani a Szputnyik V vakcinára. Ezen meg se tudunk lepődni, hiszen megannyi lejárató és mocskolódó megjegyzéseket gyártottak már le saját lapjukban nap mint nap a keleti vakcinák hatékonyságáról, az ilyen reakció ballibeknél már-már természetesnek tűnik.

Szóval, Balogh Krisztina felhívta a válaszadás előtt édesanyját, aki kórházban dolgozik, és oltáspárti. Az anya megnyugtatta befeszült lányát, és közölte vele, hogy

a Szputnyik a legjobb vakcina.”

Az újságíró 5 perc gondolkodási idő után végül visszahívta a doktornőt, és közölte vele, hogy vállalja a „hírhedt” vakcinával való oltakozást.

Aztán elérkezett a nagy nap, és Balogh Krisztina tegnap bemehetett a Honvédkórházba, ahol végül meg is kapta a koronavírus elleni védettséget garantáló vakcinát.

Fotó: index.hu

 

Közölte olvasóival, hogy a vakcináció szervezetten működött. Azt írta:

A helyiségben maximum 25 várakozó. Mindenki maszkban, tartja egymástól a másfél méteres távolságot. Ledöbbenek. Ez totálisan az ellentéte annak, amit eddig hallottam vagy olvastam tudósításokban.”

Ezen most meglepődtünk...ja, nem. Talán többet kellene édesanyjával beszélgetnie a magyar járványkezelésről.

Továbbá megírta még, hogy pár másodperc alatt megkapta a szurit, majd még utána 20 percet várakozott az oltóponton. Szakszerű és gyors ellátást kapott.

Üdítő volt ezeket a sorokat olvasni az Index oldalán, hogy valamivel ők is elégedettek. Reméljük, nem a kivételek egyike lesz, és követi a példáját számos kollégája is.

De már az is nagy segítség lenne, ha nem folytatna a balliberális ellenzék és propagandalapjai ellenkampányt a keleti vakcinákkal szemben.
A teljes beszámolót ITT lehet megtekinteni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az EU véglegesítette az orosz finomított kőolajtermékek vasárnaptól érvényes árplafonját

Véglegesen jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa szombaton az Oroszországból származó vagy onnan exportált finomított kőolajtermékek árplafonjáról szóló megállapodást, amely február 5-én, vasárnap lép érvénybe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére