Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a szocik is kiakadtak Simicskán

Bokor Gábor

2017.04.08. 14:58

A szocialistákat annyira dühíti az, ami a HírTV-nél megy, hogy már nem is biztos, hogy be akarnak járni korábbi kedvencükhöz, Kálmán Olgához esténként. Ezek után már csak az a kérdés, hogy kivel fog a szélsõjobboldali csicskapárt képviselõin kívül jópofizni esténként Kálmán Olga?

Az MSZP kiemelten foglalkozik azzal a húsvét utáni elnökségi ülésen, hogy hogyan is viszonyuljanak a korábbi kedvencük, Kálmán Olga este műsorához. A szocikban komoly, széles körű megütközést keltett Simicska azon nyilatkozata melyben egyértelművé tette, hogy csak a Jobbikban hisz és minden szimpátiája a szélsőjobboldali párté.

A Magyar Idők MSZP-s forrásokból úgy értesült, hogy a szocialisták Hír TV-s bojkottja egyenes arányban növekedhet azzal, ha Simicska és a Jobbik együttműködése még szorosabbá válik. A pártban megváltozott a korábbi kedvencük, Kálmán Olga szerepe, miután a karácsonyi buli után felmondott és átment a Hír TV-be. 

A szocialisták elfogadhatatlannak tartják, hogy Simicska Lajos és fia, Simicska Ádám a közelmúltban több alkalommal is durván megfenyegették a Fidesz politikusait, illetve Orbán Viktort és családját, amitől műsorában Kálmán Olga a legcsekélyebb mértékben sem határolódott el. Pedig a nagyvállalkozó fia vállalhatatlan posztokat közölt vezető politikusokról. Simicska Ádám milliméterenként akarta levágni mindenki faszát. 

Hiller István MSZP-s politikust annyira felháborították az undorító kijelentések, hogy az Echo TV-nek adott interjújában kifejtette, hogy a családot támadni, azon keresztül politikai célokat megvalósítani mélyen elítélendő.

Nagyon szeretném, ha mindenkinek lenne annyi gondolata és ereje, hogy a politikai ellenfelével vitatkozzon és ne a családtagjával, mert az kimondottan rühellni való dolog"

– mondta Hiller.

Amennyiben a szocik nem járnak majd be Olgához, akkor minden este Vona Gáborral lesz interjú? Kétségtelen, hogy jól meglennének ketten, hiszen rendszeresen folytatnak kedélyes beszélgetéseket egymással. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére