Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a színeket is diktálja híveinek a Böszme

Horváth K. József

2021.05.13. 12:00

A napokban sportos öltözetű képet posztolt magáról Gyurcsány Ferenc. Akkor készült, amikor eldicsekedett vele, hogy székhelyükön berendeznek egy sajtószobát, mert a DK-nak már erre is futja, ahogy korábban nem futotta. A milliárdos Gyurcsány szegénységét most hagyjuk, fókuszáljunk inkább a nadrágjára. Annak is a színére.

 

A bejegyzés kommentelőinek véleménye ugyanis megoszlott arról, hogy milyen színű is Gyurcsány nadrágja. A magam részéről nem nagyon értem a dilemmát, hiszen a gyanútlan szemlélő számára nyilvánvaló, hogy narancssárga.

Feri aztán jött, és kommentjével pontot tett a bizonytalanság végére. Ezt írta: „Látom, többen is aggódtak a nadrágom színe miatt. Akkor tisztázzuk: piros. Nem hordok narancssárgát. Nem ízlésemnek való :)”

Egy ízig-vérig DK-s kommentelő, Bori azért bátortalanul megjegyezte: „Ez a gatyesz inkább lazacszínű – nem piros, de hogy semmiképp nem narancssárga, az biztos! Egyébként a narancs egy nagyon kellemes nyári szín, miért is engednénk kisajátítani ezt is.” Értik: nem narancssárga, de ha az volna, az sem lenne baj, mert az is kellemes nyári szín...

Íme, egy kis műhelytitok. Bepillanthattunk abba, hogy a DK-nál miként formálódik a valóság. A főnök mindent pontosan megmond. A színeket is. Amit látsz tehát, az nem narancssárga, nem zöld, nem kék, hanem piros. Ha nem piros, akkor is piros. Igazi libsi tempó.

Egyébként a sillabusz szerint a lazacszín is a narancssárga színtartományba tartozik, de azért Bori megpróbálkozott azzal, hogy ilyen komoly konfliktushelyzetben is Gyurcsánynak adjon igazat. Még akkor is, ha maga bizonyítja be, hogy amit lát, az nem piros, lévén a lazacszín is leginkább narancssárga.

Kicsit aggódom Bori sorsa miatt. Aki ilyen erősen elkötelezett a DK iránt, azt könnyen baj érheti.

Ugye, a mai napig kitartó oltásellenességükre újabban azt mondják, hogy oltáspártiság. Aktuálisan ez Gyurcsány ízlésének való. Nyilván az érintettek közül a legelkötelezettebbek így magukat sem oltatják be.

A statisztika szerint azonban a pártok közül a Demokratikus Koalíció tagjai haltak meg a legtöbben a járvány következtében.

Érdemes tehát elgondolkodni azon: tényleg piros-e, amit Gyurcsány – ízlése szerint – annak mond?

 

Erről a képről van szó. Fotó: Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ursula von der Leyen: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szemben

Ursula von der Leyen: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szemben

Mivel háborújával Oroszország továbbra is halált és pusztítást okoz Ukrajnában, az Európai Bizottság egy újabb szankciós csomaggal fokozni kívánja a nyomást Moszkvára – jelentette be Ursula von der Leyen, az uniós bizottság elnöke szerdán.

Egy gyászhír margójára: 2006. október 23-án nem Nagy László testét, a lelkét törték össze

Egy gyászhír margójára: 2006. október 23-án nem Nagy László testét, a lelkét törték össze

Meghalt Nagy László, a 2006-os gyurcsányi rendőrterror egyik áldozata. Alig ötven évesen, bár élete nem tegnap, Miklós napján, sokkal inkább 2006 őszén ért véget, miután a sajnálatos októberi rendőrroham alkalmával kilőtték az egyik szemét. Két másik áldozat segítségével idézzük fel egy tizenhat évvel ezelőtt végleg kisiklott élet utolsó stációit.

A hajdani Fregattban a borravalónak és a szocializmusnak is harangoztak

A hajdani Fregattban a borravalónak és a szocializmusnak is harangoztak

Voltak, vannak és minden bizonnyal még lesznek Budapesten pazar kivitelű, magas színvonalú vendéglátóipari üzemegységek. Olyanok, ahol finom az étel, jó az ital, pazar az enteriőr és a társaságra sem lehet panasz. Csak egy nehezen szavakba önthető valamit, az otthonos és bensőséges, törzsvendégek formálta hangulatot nem lehet újratervezni. Vagy ha mégis, hát az már nem lesz az igazi. Megpróbáljuk a régi szép idők néhány ikonikus helyét bemutatni, számba venni, szigorúan szubjektív szempontok szerint.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére