Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a címlapon hazudik a Népszava

888.hu

2017.07.10. 06:58

A baloldali napilap megpróbál a jó öreg eszdéeszes reflexekre rájátszani és címlapon hozza a sztorit, melyben arról írnak, hogy Izrael ellenzi a plakátokat, sorosozni amúgy is antiszemitizmus. Persze, a formális logika szabályaival mit sem törõdve a lap az elmúlt két évben simogatta a migránsokat, akik elsõsorban az Európában õshonos zsidó kisebbségekre jelentik a legnagyobb veszélyt.

Nézzük a történetet röviden: A "szociáldemokrata" Népszava a címlapján arról tart kiselőadást, hogy sorosozni antiszemitizmus, és Izrael ellenzi a plakátokat.

Nos, csalódnia kell a Népszava munkatársának, hiszen – mint ahogyan azt már tegnap megírtuk – az izraeli külügy szerint a Budapestre akkreditált nagykövetük hibázott, amikor beleavatkozott a magyar belpolitikába, sőt sajtónyilatkozata Netanjahu miniszterelnök tudta nélkül jelent meg és nem tükrözi véleményét.

A külügyminisztérium szóvivője, Emmanuel Nahshon arra emlékeztet, hogy “Soros kritikája semmilyen módon nem tekinthető illegitimnek”, hiszen Izraelben is “folyamatosan aláássa tevékenységével, a demokratikusan megválasztott legitim kormányokat. Izrael rossz hírnevét keltő szervezeteket támogat és folyamatosan kétségbe vonja Izrael jogát az önvédelemhez

Az izraeli 20-as csatorna megemlíti, hogy Soros György zsidó származásának ellenére olyan palesztin szervezeteket pénzel, amelyek megkérdőjelezik Izrael létjogosultságát, sokakat a nemzetközi közösség terrorszervezetként tart számon. Sőt, volt idő, amikor Izrael megszűnését propagálta a Soros-egyetem, a hazai baloldallal egyetemben.

Plusz 1 Fun Fact

Köves Slomó főrabbi tegnap este posztolt egy hírt, mely szerint nem antiszemitizmus a Soros-kampány, erre megjelent Soros György honi embere, Rényi Pál Dániel, ex-magyar narancsos, most éppen 444-es propagandista és kommentben próbálta megvédeni a gazdáját.

Íme:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére