Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magabiztos Gergely vitéz ismeri a Fidesz áfium ellen való orvosságot

888.hu

2022.01.11. 20:40

Önbizalommal gazdagon megspékelt Facebook bejegyzésben tudatta Karácsony Gergely, hogy megkezdődött a visszaszámlálás. A Fidesz kormánynak már csak napjai vannak hátra. Azaz pontosan 82, hiszen ennyi idő van hátra a köztársasági elnök által ma bejelentett országgyűlési választásokig.

Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét” írja a főváros első embere. Már most, a voksolás előtti hónapokban napsütötte, fényes és boldog jövőt jósol az egységbe tömörült ellenzéknek.

Merészebb képzelőerővel megáldott hívei lelki szemei előtt rendületlenül áll a vártán a fényes páncélba öltözött Gergely vitéz. Egyik kezével az Egységben Magyarországért kékes, zöldes lobogóját lengeti, a másikkal pedig éles kardját suhogtatja, és lekaszabolja a Fidesz szavazóit, miközben fennen hirdeti: „itt az ideje a változásnak!”

A kép „erősségét” némileg csökkenti, hogy Karácsony eddig vajmi kevéssé csillogtatta meg amúgy kiváló hadvezéri képességeit. Egyrészt a rendelkezésére álló párbeszédes regiment szabad szemmel nehezen észlelhető mérete, másrészt pedig a rugalmas elszakadás leánykori nevén visszavonulás – taktikájának módfelett gyakori alkalmazása miatt. Magabiztossága mögött azonban más is állhat. Például küszöbön áll az új ellenzéki csodafegyver bevetése, vagy máris a birtokában van a hatásos, Fidesz áfium ellen való orvosság.

Így már érthető a magabiztossága, és szinte csak bagatell formaságnak tűnik az április 3-i választás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Gerhard Schröder juttatásainak csökkentésére készülnek a német kormánypártok, mert a volt kancellár az Ukrajna elleni háború kezdete óta még mindig nem határolódott el Vlagyimir Putyin orosz elnöktől, és nem vált meg a Rosznyeft orosz energiaipari cégben betöltött tisztségétől – írta szerdán a Bild című német lap.

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére