Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lefingta a barátnõjét, aki ráhívta a rendõrséget

888.hu

2016.04.03. 19:35

A vasárnapok arról híresek, hogy a népek templomba járnak és emiatt alig történik valami izgi a világban. Ám a mai vasárnap különleges.

Ha az ember képes leereszkedni a svéd média bugyraiban, akkor igazi csemegéket talál. A következő történet felettébb tanulságos, és egyben vérfagyasztó. Egy svéd párról szól, akik valószínűleg már nincsenek együtt, hiszen a pasi lefingta bosszúból a barátnőjét, mert az nem akart szexelni vele. 

A svédországi Laholmban csodás tavaszi napra ébredtek az emberek. A kisváros lakóit semmi sem zavarta a mindennapi teendők elvégzésében, ám az egyik család történetét egy életre meghatározó események kavarták fel. Az éppen munkából hazatérő férfi potensségét bizonyítandóul szexre akarta fogni barátnőjét, aki nemet mondott neki. A férfi tehetetlenségében és csalódottságában szokatlan tettre szánta el magát 

bosszúból telefingotta a szobát."

A svéd nő, aki a csendhez, békéhez, nyugalomhoz volt hozzászokva azon nyomban kihívta a rendőrséget, és azt mondta nekik, hogy a 

barátom tette extrém módon megzavarta a nyugalmamat."

A rendőrségnek állítólag kötelező komolyan foglalkoznia az üggyel mivel minden bejelentést kénytelenek ugyanolyan komolysággal kezelni.Tényleg nem szeretnék feleslegesen migránsozni, de két héttel ezelőtt egy ausztrál tévéstábot megdobáltak a svédországi bevándorlók, akiknek az ügyét a rendőrség nem vizsgálta ki, azt nyilatkozva, hogy: másra kell koncentrálniuk.

Mi ebből a tanulság?

Ha bármi kényelmetlen történik alkalmazzuk a jó öreg liberális kettős mércét, ahogyan a svéd rendőrség. 

(Mirror, The Local)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére