Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Láriferi a járványból is politikai hasznot húzna

Horváth K. József

2020.03.05. 18:30

Azt írja Gyurcsány Ferenc friss Faceboook-bejegyzésében a koronavírus kapcsán, hogy fogytán van a kormánnyal szembeni bizalom.

Szerinte nem szájmaszkról, nem kézfertőtlenítőről kéne beszélni, hanem azokról a momentumokról, amelyek például a Csehországban kiszűrt amerikai fiatalok fertőzöttségégéhez kapcsolódnak. Magyarországi tartózkodásuk részleteiről, amely ismeretekre szerinte joggal tarthatna igényt a társadalom.

Miközben pontosan tudja, hogy az amerikai lányok magyarországi tartózkodásának körülményeit szakemberek mélyrehatóan vizsgálják és lépésről lépésre felderítik. S amennyiben szükséges, azonnal intézkednek is. Ahogy történt a két iráni fertőzött egyetemista esetében is, akiknek hozzátartozóit és csoporttársait, már izolálva tartják a Szent László Kórházban. S nem azért, mert valaki betelefonált az utcasarokról!

Kérdés: mi történik akkor, ha történetesen azokat az információkat, amelyeket Gyurcsány hiányol nem az illetékesek tudják meg előbb, hanem a nyilvánosság? Pánik, kapkodás, rohangálás fűhöz-fához. Végül aztán azokhoz, akik azóta már régen intézkedtek. Merthogy szakszerűen csak ők tudnak eljárni.

Gyurcsány, saját bevallása szerint a trükkök százainak mestere, így ezúttal is pont azt hiányolja, amit elérni szeretne, ami megzavarná az emberek nyugalmát. Elvarratlan szálakra, bizonytalan információkra, bizalmatlanságra vágyakozik, amivel fel lehet zaklatni a magyarokat, pánikot lehet kelteni. Képes ezt a világméretű egészségügyi krízist is felhasználni piti politikai haszonszerzésre, arra, hogy megpróbálja az embereket szembefordítani a kormánnyal.

Fletó nagyon jól tudja, hogy nem a hiányzik nagy többség bizalma a kormány mögül, ám jobban esik neki álkérdései felsorakoztatásával azt sugallani, mintha ez tényleg nem lenne meg. Hátha bejön a dolog és balhé lesz belőle. De nem jön be most se, kedves Ferenc, ezért olyan visszhangtalan a trükkmester legújabb megnyilvánulása.

Legjobban talán az bosszantja, hogy a kormány ezúttal is a helyén van, s megtesz minden tőle telhetőt. Ráadásul szakszerűen és eredményesen. Mi több, az operatív törzs munkájáról személyesen az az Orbán Viktor ad naponta tájékoztatást, aki – tetszik, nem tetszik – az egyik leghitelesebb személyiség az országban.

Nem egy Láriferi, az biztos.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Németországban pedig újabb migrációs válság elé nézhet.

Kártérítést követelnek a Gazpromtól német földgázimportőrök

Kártérítést követelnek a Gazpromtól német földgázimportőrök

Kártérítést követel a Gazprom orosz állami energiavállalattól a nem teljesített földgázszállítások miatt két német földgázimportőr – jelentette hétfőn a Handelsblatt című német napilap.

Matthäus szerint a német szövetség cserben hagyta a szivárványos válogatottat

Lothar Matthäus bírálta a Német labdarúgó Szövetséget, mert „cserbenhagyta a csapatot” a szivárványos OneLove karszalag viselése körüli huzavonában. Az egykori világbajnok labdarúgó a Sky Sports Germany műsorában elmondta, a vezérkar nem tudta kezelni a nyomást. A német sajtó szerint a játékosok többsége nem akart politikai állásfoglalásokat tenni Katarban, csak két játékos, Manuel Neuer és Leon Goretzka erőltette.

Orbán Viktor Albániába utazik az EU-Nyugat-Balkán csúcsra

Orbán Viktor Albániába utazik az EU-Nyugat-Balkán csúcsra

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután Albánia fővárosába, Tiranába utazik az Európai Unió és a Nyugat-Balkán országainak csúcstalálkozójára – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére