Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lajcsi még besúgónak se volt jó

Horváth József György

2015.10.07. 22:00

Számonkérés következik.
Nagy máker volt eddig ez a Lagzi Lajcsi.

Mindent megúszott. Kedvére csalhatott, muzsikálhatott, még a sorkatonaság alatt is csak gyengélkednie és zenélnie kellett. Ez az ember olyan lusta, hogy még III/III-as besúgás alól is felmentést kapott. Az NSZK-ba menet egy zenei fesztiválon kellett volna súgnia, de ez alól felmentették, mert azzal védekezett, hogy a jó német sörtől ő mindent kifecsegne. Briliáns és bátor, csak kár, hogy Lajcsi faterja találta ki a dumát.

Lajosunknak mindig is nagy érzéke volt a bizniszhez, tudta hogyan kell csalni, ha nem tudta, akkor meg kapott segítséget. Pofátlanul csalt a mai napig. De most lebukott.

A kedves dundus Lajcsiról, a nagymamák kedvencéről kiderült, hogy csak egy egyszerű csaló. Hány néni szíve heverhet most romokban? Hány átmulatott Dáridós éjszaka emléke hullik most darabokra? A régi jó tapsikolós csigatévés vad angyalos veretés most már nem más, csak egy nagy átverés. Nincs az a Kis Grofó, ami ezt helyre rakná. Több mint 10 éve úgy hiányzott az életünkből a Dáridó, mint egy falat kenyér. Most már nem fog.

Ó Lajcsi! Küllemed mindig is Lusta Dickre emlékeztetett a Macskafogóból. Õszinte, kedves mosolyod mindenkit megfogott. Jól átbasztál minket. Megérte?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére