Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kubatov figyelmeztet: Ha a Fradi csődbe megy, az ország sem ússza meg

Horváth K. József

2022.01.01. 12:58

Ha a baloldal megnyeri a választásokat, akkor semmi jóra nem lehet számítani – hangsúlyozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke azon a klubban tartott hagyományos év végi koccintáson, amelyen a legnépszerűbb, mintegy kétmillió szimpatizánssal rendelkező csapat jövőjén keresztül lényegében az egész ország sorsa is a középpontba került.

Senki nem tudná ugyanis szétválasztani magát klubelnöki és a vezető kormánypárt alelnöki tisztétől. Bár nem volt sajtónyilvános az esemény, de Kubatov Gábor Facebook-oldalán közzétette gondolatait, amelyeknek legfontosabb része így hangzott.

„Nem mindegy, hogy mi történik a választásokon. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor biztos, hogy Fradiváros nem lesz. Ha a baloldal megnyeri a választásokat, semmi jóra nem lehet számítani. A baloldali kormányok esetén a Fradi mindig csődben volt, mindig, kivétel nélkül. Abban reménykedem, hogy egy év múlva, amikor itt állunk, akkor azt mondhatom, hogy ott folytattuk, ahol abbahagytuk.”

Tudjuk jól, a baloldali kormányok esetén nemcsak a Ferencváros volt csődben, hanem 2010-ben Orbán Viktornak az egész országot kellett visszarángatnia a szakadék széléről. Tudjuk azt is, hogy Brüsszel akkor sem állt mellénk, akkor sem segített a Gyurcsány-Bajnai-tandem okozta pénzügyi katasztrófa felszámolásában. Talán éppen azért, mert nekik már akkor sem nagyon tetszett, hogy egy nemzetállamot építeni akaró kormány került – ráadásul kétharmados többséggel – hatalomra.

Érdemes emlékezni rá, hogy amikor ott álltunk a szakadék szélén, ahol Brüsszel inkább befelé tolt bennünket, mint segített volna helyre jönni, a magyar kormány a legvészesebb időkben sem terhelte tovább az addigra már a baloldal által agyonnyúzott magyarokat, hanem – nem kis morgások közepette – a multik életét nehezítette különadóval, a bankokét bankadóval, hogy eljussunk 12 év után oda, ahol most tartunk.

Ugye a Ferencváros is csak az elmúlt tíz évben erősödött meg annyira, hogy ma már komoly nemzetközi eredményeket képes felmutatni. És reális esély van rá, hogy ez a sikersorozat folytatódjon. Mucha József, a csapat egykori ragyogó középpályása ott volt a tegnapi évértékelőn, és bár szavai szerint elfogult a csapattal és az elnökkel is, de minden szavával egyetértett, s bízik abban, hogy a hallottak megvalósulnak. Persze csak akkor, ha a kormánypártok számára eredményes lesz a választás.

Én azt mondom, hogy ez esetben Mucha József elfogultsága nem hátrány, hanem erény. Reális alapokon álló vágyakozás. A jó folytatásában nem szégyen hinni. Nem vakon a zsákbamacskának, arra ott van a baloldal magyarellenes víziócunamija, hanem megvannak hozzá a szilárd alapok. Mind a sportpályán, mind a jól teljesítő gazdaság egyéb területein. A Századvég legfrissen adatai szerint egyelőre minden kutatás azt mutatja, hogy marad a Fidesz–KDNP-kormányzat, csak az arány kérdéses.

Ez persze veszélyes is lehet, elkényelmesítheti a választókat, ahogy tette 2002-ben. Ám ha a húsz évvel ezelőtti Damoklesz-kardját a fejünk fölött tudjuk, akkor talán nem lehet baj.

Így nemcsak a Ferencváros nem kerül megint csődbe, hanem az egész országgal együtt menetelhet az újabb európai megmérettetések felé. Emlékezzünk Kubatov Gábor szavaira: „Abban reménykedem, hogy egy év múlva, amikor itt állunk, akkor azt mondhatom, hogy ott folytattuk, ahol abbahagytuk.”

Tessék mondani, ki az fradista és nem Fradi szimpatizáns magyar választó, aki nem a legjobbat akarná magának, környezetének és a nemzetének, hogy végre még inkább büszke lehessen magyarságára?

Legfeljebb azok, akik gombának néznek minket, sötétben tartanának és trágyával etetnének minket. Hogy is mondta Gyurcsány? Egy lószart, mama!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére