Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kövér azonnal reagált Hadházy parlamenti molinózására

Horváth K. József

2020.02.17. 17:50

A parlamenti munka méltóságáért folyamatosan aggódó ellenzék egyik képviselője ma ismét megzavarta a parlament tekintélyét.

A parlamenti munka méltóságáért folyamatosan aggódó ellenzék egyik képviselője ma ismét megzavarta a parlament tekintélyét.

Hadházy Ákos a karzatról a következő szövegű táblát engedte Kövér László házelnök mögé: „STOP PROPAGANDA”.

Kövér László azonnal reagált. Ezt mondta: „Attól tartok ez még az ülés megzavarásának minősül.

Felszólítom, hogy sürgősen hagyja abba. Illetve tájékoztatom, hogy az ülésről a mai napon kitiltom.

Dacára annak, hogy a propaganda befejezésre ad utasítást, ennek ellenére megadom a szót Gyurcsány Ferencnek” – szúrt oda levezető elnöki jogát gyakorolva, utolsó mondatában Hadházynak.

Hadházy Ákos a mai botrányos molinólógató akciója után a Facebookon osztotta meg véleményét.

„Ez a Parlament már nem az az Országgyűlés, amelynek munkájában érdemes lenne részt venni. A magát Istennek képzelő Fidesz az októberi akcióm után ismét durván szigorította a játékszabályokat, az országgyűlési képviselők durva jogfosztását eredményező törvénymódosításokat fogadott el.”

Ha a Hadházynak az Országgyűlés rendjét fenntartani hivatott jogszabály-módosítás a képviselők durva jogfosztásának minősül, az demokráciában az ő egyéni szociális problémája. Mai akciója ettől még ugyanúgy megzavarta a parlament tekintélyét, mint a tavaly októberi, amikor éppen káromkodott a molinóján. Kövér László röviden lezárta az ügyet, s továbblépett az ülés vezetésében.

Megőrizve a parlament tekintélyét.

Fotó: Facebook

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Dömötör Csaba: csak most jön a neheze!

Dömötör Csaba: csak most jön a neheze!

A koronavírus-járvány neheze csak most jön, amikor a csoportos megbetegedések szakaszát minden bizonnyal felváltják a tömeges megbetegedéseké – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a HírTv.

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Másfél hónapig nem kezelte kellő komolysággal a koronavírus-járvány potenciális veszélyeit az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), derítette ki a V4NA az EU-s intézmény kockázati jelentései alapján. Az ECDC a vírusfertőzés kockázatát még az első európai haláleset napján is „mérsékeltnek” nevezte az Európai Unió és az Egyesült Királyság lakossága számára.

A magyar lakosság közel 20 százalékát veszélyezteti a koronavírus

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon – hívja fel a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére