Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kovács Zoltán jobbegyenessel válaszolt Brüsszelnek

Nagy Gábor

2019.04.29. 10:28

Ennyike!

Egyrészt a bíróságok függetlensége nem olyan kérdés, melyet komolyan értékelni lehetne közvélemény-kutatások útján, másrészt legalábbis problémás, hogy ezen szubjektív számokra alapoznak egy »eredménytáblát«, amelyben a tagországokat összemérik"

– reagált Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Politico című lapnak eljuttatott üzenetében. A portál múlt héten a bevándorláspárti Európai Bizottság (EB) által kiadott, úgynevezett igazságügyi eredménytáblával foglalkozott, melyből – mit ad Isten?! – az derült ki, hogy idehaza romlott a bírói függetlenség helyzete.

A Politico túlbuzgó, Orbán-fóbiával küzdő munkatársai ráadásul első ízben tévesen számoltak be az EB jelentéséről, mivel először a magyar igazságszolgáltatás állapotáról írták azt, hogy itt a legrosszabb a helyzet, a bizottsági jelentésből azonban az derül ki, hogy Horvátországban van a legrosszabb "állapotban" a bírói függetlenség. (Hibájukat azóta javították.)

Ennek kapcsán Kovács kiemelte, hogy a magyarok 43 százaléka jónak vagy nagyon jónak nevezte a helyzetet, míg rossznak vagy nagyon rossznak mindössze 33 százalék, utóbbi arány pedig nem kirívó, például a franciák körében ez 31 százalék.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére