Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kovács Lászlónak még mindig vérzik a szíve, hogy félreállították

Horváth K. József

2020.02.14. 18:00

Kovács László, az MSZP egykori elnöke, volt külügyminiszter és EU-biztos, idén nyolcvanegy esztendős politikus nem változik.

A Magyar Hangnak adott interjújában ugyanis egyebek mellett kijelentette, hogy

bár az állampárt vagyona teljes egészében az MSZP-re szállt, ettől azonban nem lehet a diktatúrát bevezető MSZMP utódjának tekinteni azt.

Ő már csak tudja… Ha valaki csak belelapoz a polgári jog öröklésről szóló iránymutatásaiba, akkor a végrendeleti lehetőségen kívül nem nagyon bukkan olyan jogutódra, aki a vagyont ugyan szíves örömest a sajátjának tekintheti, de a jogutódi minőségből köszöni szépen, de nem kér.

Nem véletlenül érezheti Kovács László a jelenlegi ellenzéki pártok közül a Gyurcsány-féle DK-t a legközelebb magához, hiszen talán nincs még egy olyan politikai formáció a liberális oldalon, amelynek a kettős mérce annyira a sajátja volna, mint éppen a Demokratikus Koalíciónak.

Ugyanakkor említhetünk pozitívumot is a nyilatkozatából, hiszen mindig jobb, ha belülről jön a bíráló szó, mint ha kívülről szögezi a kritikát a ballibeknek egy jobboldali szemlélő.

Jó, hogy Kovács mondta ki, hogy az MSZP lejtmenete már jóval 2010 előtt megkezdődött. Naná, hogy abban az időben, amikor ő már nem volt közel a tűzhöz. Hangsúlyozta, miután Horn Gyula lemondott az 1998-as választási kudarc után, ő pedig 2004-ben az Európai Bizottság tagjaként Brüsszelbe költözött, olyan emberek kerültek a pártvezetésbe, akiket „csak saját személyes érdekük, a hatalom és a pénz motivált”. Kiemelte, Mesterházy

kiszorította a párt vezetéséből a felkészült, tapasztalt öregeket és „hozzá lojális, de tehetségtelen, felkészületlen, alkalmatlan emberekkel cserélte le őket”.

Később Botka László is súlyos hibákat követett el Kovács szerint, amikor 2017-ben árulónak nevezte Molnár Zsoltot, másnap pedig a kamerák előtt ölelgette. „Ezek után Botkát sem lehetett komolyan venni”.

Szóval mondom, jobb ilyen dehonesztáló minősítéseket a párt nagy öregjétől olvasni. Így legalább nem lehet semmi sandaságot, rosszindulatú tálalási módot belegondolni.

A tények a baloldalon is makacs dolgok. Még akkor is, ha erről nem szívesen beszélnek…

A tények közül azért nem felejtette el kihüvelyezni azt a büszkeségét, hogy Orbán Viktor bársonyborítású köszöntést küldött neki a nyolcvanadik születésnapja alkalmából egy üveg prémiumkategóriás vörösbor kíséretében.

OLVASTAD MÁR?

Még nem tudni, milyen hatással lesz a koronavírus a foci Eb-re

Még nem tudni, milyen hatással lesz a koronavírus a foci Eb-re

Mivel Európában Olaszországot érinti legjobban a járvány, így komoly hatása is lehet a koronavírusnak a nyári Európa-bajnokságra.

Micsoda nap volt: Tovább terjedt a koronavírus, leállították a börtönbizniszt, Szávay kilépett a Jobbikból

Micsoda nap volt: Tovább terjedt a koronavírus, leállították a börtönbizniszt, Szávay kilépett a Jobbikból

A mai nap is mozgalmas volt: tovább terjedt a koronavírus Európában, sőt egy magyar kamionsofőr karanténba került Budapesten. A Országgyűlés pedig leállította a börtönbizniszt, ami vélhetően Magyar Györgyöt kellemetlenül érinti. Továbbá újabb politikus lépett ki a Jobbikból.

Újabb politikus hagyta ott a Jobbikot

Újabb politikus hagyta ott a Jobbikot

Kilépett a Jobbikból Szávay István, a párt volt országgyűlési képviselője.

Keményen kiosztották Karácsony Gergely új barátját

Keményen kiosztották Karácsony Gergely új barátját

London muszlim polgármestere inkább a környezetvédelemre költ a rendőrség helyett.

Mégis mi lófüttyöt csinál a magyar az ellenzék munkaidőben?!

Mégis mi lófüttyöt csinál a magyar az ellenzék munkaidőben?!

Megint nem szavaztak az ellenzékiek egy olyan törvényjavaslat ügyében, amely megakadályozta, hogy az adófizetők milliárdjai elítélt bűnözők zsebeibe vándoroljanak. Ugyanígy nem vagy nemmel szavaztak, amikor migránstömegeket kellett távol tartani a határainktól. De mégis mit csinálnak több százezres fizetésért? Vonulgatnak? Tüntetgetnek? Tévézni mennek? Nem erős ez egy kicsit?! Hé, károgók, nem kéne megdolgozni a pénzetekért?!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére