Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

Sümeghi Lóránt

2016.02.23. 08:18

Agresszív bevándorlókról, takarítóhiányról, kátyúhelyzetrõl és a magyarok péniszméretérõl ír a hazai ajtó.
A Magyar Idők

azzal foglalkozik, hogy agresszív bevándorlók érkezhetnek hazánkba. Horváth József, titkosszolgálati szakértő szerint így erősödni fog a nyomás Európán és a magyar határon, mert ezután azok az illegális bevándorlók jönnek, akiknek minden mindegy. Szerinte nem zárhatjuk ki azt a lehetőséget, hogy ezek a csoportok egyre agresszívebben lépnek fel, mert ahonnan jöttek, ott az győz, akinek fegyvere van, hosszú generációk óta így szocializálódtak. Kiemelt feladata lesz a szolgálatoknak minél közelebb kerülni ezekhez a csoportokhoz és információt szerezni.

A Népszabadság

szerint vagyonőrnél csak takarítóból keresnek többet az álláspiacon. Hiába a több mint tízezer képzett OKJ-s takarító és a sok ezer "amatőr", óriási a munkaerőhiány: jelenleg öt-hatezer takarítót keresnek azonnali belépéssel Magyarországon. Csábítják ugyanis a takarítócégek alkalmazottait a multik gyártósorai, de vannak, akik az alacsony bérek miatt menekülnek külföldre, vagy jobb híján a közfoglalkoztatásba. A szakemberhiány egyik oka, hogy sokan olyan nehezen megközelíthető kistelepülésen élnek, ahonnan drága és nehéz bejutni a városi munkahelyekre.

A Magyar Hírlap

Szijjártó Péter kijelentéséről ír, amely a bécsi kettős mércét bírálta: a munkaerő és a személyek szabad áramlásáról és annak a kelet-európaiakkal szembeni korlátozásról vitáznak Ausztriában, ezzel azt a benyomást keltik, hogy igent mondanak a menekültekre, de nemet az uniós polgárokra. A külügyminiszter a kettős mérce alkalmazásának és képmutatásnak nevezte, ha uniós szinten a külső határok védelmét szorgalmazzák, de nem tesznek semmit, azonban bírálják a magyar határbiztosítási intézkedéseket.

A Népszava

hasábjaiban azt olvasni, hogy Budapest közútjain évente mintegy 30-35 ezer kátyú keletkezik, döntő többségük a téli hónapokban, de országosan sem jobb a helyzet. Az esetenként akár több százezer forintot is elérő kátyúkárokat elvileg az útkezelőknek kell állniuk, a kártérítési igények mintegy felét azonban visszautasítják, mert az autósok többsége nem tudja, kinél és hogyan tudja megfelelően dokumentálni a keletkezett károsodást.

A Magyar Nemzet

arról ír, hogy a Jobbik honlapján jelentkezett tagnak a Demokratikus Koalíció egyik kerületi alelnöke a minap, erről számolt be Facebook-oldalán Novák Előd. A Jobbik alelnöke örül, hogy a néppártosodással nagyobb köröket tudnak megszólítani, de azért ilyen szélesre nem nyithatják kapuikat. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője szerint, ha valaki így gondolja, és ezt teszi, akkor jobb, ha most megy.

A Blikk

szerint bronzérmesek a magyar férfiak a nemzetközi péniszfelmérés szerint. A világ minden tájára kiterjedő méricskélés eredményeképpen Kongó és Ecuador fiait közvetlenül a magyarok követik átlagosan 16,51 cm-es szerszámmal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére