Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2016.01.26. 07:03

Nincs elég férõhely; a kormány bürokráciát csökkent; az ISIS tovább támadhatja Európát; Lagzi Lajcsi könyvet ír.
A Magyar Nemzet

a keddi számának címlapján arról számol be, hogy bár hatalmas a férőhely hiány, a gyermekek és családok átmeneti otthonait üzemeltető szolgáltatók egyetlen új férőhelyet se létesíthetnek idén. Továbbá megtudhatjuk, hogy sok a kérdőjel a kormány bürokráciacsökkentő tervei körül. Legalábbis a Magyar Nemzet az ELTE közigazgatási jogi tanszékének vezetőjére – Fazekas Mariannára – hivatkozva azt állítja, hogy egyáltalán nem csökkenti a bürokráciát, ha a kormány megszüntet vagy a minisztériumokba olvaszt 73 állami szervet, illetve minisztériumi háttérintézményt.

A Magyar Hírlap

címlapján ír arról, hogy az Europol információi szerint az Iszlám Állam képessé vált arra nagyszabású merényleteket végrehajtására Európában. Valamint az újság a továbbiakban a bevándorlási krízissel foglalkozik: Angela Merkel új tervét a menekültválság kezelésére még a konzervatívokkal együtt kormányzó szocik se támogatják, és az is kiderül, hogy két évre is visszaállíthatják az ellenőrzést a schengeni övezetben a tagországok.

A Népszabadság

tudni véli, hogy a TV2-ért folytatott több hónapos harcot Simicska Lajos azért bukta el, és azért nem jegyzi be a cégbíróság Fonyó Károly tulajdonjogát, mert nem jelezték idejében, hogy megsértették a jogaikat. Pech.

A Népszava

is foglalkozik az állam bürokráciacsökkentő intézkedéseivel, persze az enyhén szólva is baloldali színezetű újság nem hiszi, hogy a kormány tervei megvalósíthatóak lennének, sőt megemlíti, hogy az ellenzéki pártok is rossz ötletnek tartják azt. A lap címlapjáról az is kiderül, hogy a franciák nagyon szeretnék, ha feloldanék az Oroszországot érő szankciókat, mivel azok a francia gazdaságnak se tesznek sok jót.

A Blikk

Lagzi Lajcsival foglalkozik terjedelmes anyagban, amiből megtudhatjuk, hogy a mulatóssztár meggyőződése, hogy cellatársa az ő megfigyelésére került mellé, valamint azt is, hogy azzal fenyegetőzött: könyvet ír börtönélményeiből. Az újság azt is címlapján közli, hogy leomlott a 30 milliós plafon, ráadásul már nem csak új lakásra vehető igénybe a családi otthonteremtési kedvezmény, azaz a csok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére