Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Köpni-nyelni nem tudott Gyurcsány, amikor a 2006-os rendõrterrorról kérdezték

Forisek Ádám

2018.12.17. 09:33

Gyurcsány az utóbbi napok demonstrációit felhasználva károg a magyarországi "diktatúra" miatt. A Vadhajtások azonban megkérdezte tõle, hogy ha most diktatúra van, mégis mi volt 2006-ban, Gyurcsány miniszterelnöksége alatt?

A Vadhajtások csoportja az egyik tüntetésen találkozott össze Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel, és ha már így alakult, felkérdezték a 2006-os rendőrterrorral kapcsolatban.

Többek között arra voltak kíváncsiak, miért lőttek ki akkor szemeket az utcán, ki és milyen parancsot adott az akkori rendőri fellépés vonatkozásában, ki rendelte el a lovasrohamot, s a többi. Szóval az alábbi videóban láthatóakra voltak kíváncsiak, meleg szívvel ajánljuk azoknak, akik most sipákolnak a könnygáz miatt:

A videófelvétel alapján Gyurcsány nem igazán tudott mit kezdeni azzal, hogy alig két perc alatt darabokra szedték a narratíváját, hát gyorsan elmenekült a kérdések elől, és inkább hű fegyverhordozójára, Molnár Csabára bízta a piszkos munkát. Õ pedig jó balliberálishoz méltóan azonnal felvette az áldozat szerepét és rendőrök után kezdett sikítani.

Na de nem szaporítjuk tovább a szót, lássuk Gyurcsány alakítását:

Vadhajtások.hu

Vadhajtások.hu was live.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére