Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komcsitempó: politikai alapon venné el Szarka Gábor kerületi kitüntetését Pikó

M. Kovács Róbert

2021.02.03. 21:00

Kezdik már az elvtársak...
Pikó András elvenné SZFE kancellárjától a kerületi becsületkeresztet„,

 

A szivárványkoalíciós polgármester, Pikó András most azért venné el Szarka kitüntetését, mert szerinte

2020-ban dr. Szarka Gábor elfogadta a Színház- és Filmművészeti Egyetem fölé kinevezett kuratórium felkérését az egyetem kancellári tisztségére, majd ebben a minőségében kulcsszerepet vállalt a Színház- és Filmművészeti Egyetem autonómiájának törvényességi szempontból is megkérdőjelezhető felszámolásában, a tiltakozó hallgatók jogainak korlátozásában és fenyegetésében, majd a Józsefvárosban működő intézmény különböző helyszínekre való széttelepítésében. Az SZFE szétverésével pedig nemcsak egy iskolát szüntettek meg, nemcsak az intézményi autonómiát számolták fel, hanem egy több évtizedes, művészgenerációkat összekötő alkotóműhelyt és egy Józsefváros számára pótolhatatlan játszóhelyet, az Ódry Színpadot is. Ebben a rombolásban elévülhetetlen érdemei miatt, álláspontom szerint, dr. Szarka Gábor a „Józsefvárosi Becsületkereszt” kitüntetésre érdemtelenné vált”.

 

Az erről szóló határozati javaslatról a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követő első rendes ülésén dönt a Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete.

Vagyis az összegyurcsányozott baloldal demokratikus polgármestere eldönti, hogy valaki meddig méltó egy korábban egyértelműen végez vitt tette miatti megbecsülésre... Fasza.

Ez esetben én is szeretnék indítványt tenni:

Tiltsák el Pikó Andrást mindörökre az újságíró szakmai cím használatától! Már akkor méltatlanná vált rá, amikor egy szemkilövető diktátor farvizén pecázgatva halászott ki magának egy kerületi polgármesteri posztot, amiben a jelek szerint ő maga is elsajátíthatja a diktátorszakma csínját-bínját,

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyar áldozatai is vannak a háborúnak, fontost bejelentést tett Orbán Viktor

Magyar áldozatai is vannak a háborúnak, fontost bejelentést tett Orbán Viktor

Londonban teljesítenék a sokszínűségi kvótát, de nem találnak olyat köztük, aki alkalmas lenne a rendőri pályára. Így hát elkezdtek bűntett előéletűek és írástudatlanok közt is keresgélni.

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a Dunaferr jövőjéről

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a Dunaferr jövőjéről

„A kormány a következő hat hónapban kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét” – jelentette be közösségi oldalán a miniszterelnök.

Norvégia miniszterelnöke szerint országa nem nyerészkedik a háborún

Norvégia nem nyerészkedik a háborún – jelentette ki az észak-európai ország miniszterelnöke egy szerdai interjúban, néhány nappal azelőtt, hogy Oslo újabb segélycsomagot indít Ukrajnába.

Novák Katalin Giorgia Meloni olasz kormányfővel találkozott Rómában

Az illegális bevándorlás, a hagyományos családi értékek támogatása, az uniós források elosztása és a Nyugat-Balkán volt a témája Novák Katalin magyar köztársasági elnök és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök találkozójának szerdán Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére