Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kölcsey védelmében tartott sajtótájékoztatót a Mi Hazánk fiatal politikusa, amikor rátámadt egy Soros-csicska | VIDEÓ

Horváth Tamás

2020.01.22. 17:45

A „haladó” külsejű aktivista nehezen viselte az ellenvéleményt.

Mint arról mi is beszámoltunk, ma van a magyar kultúra napja, melyet 1989 óta ünneplünk január 22-én annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.

E jeles nap apropóján tartott sajtótájékoztatót a Mi Hazánk Ifjai (a Mi Hazánk ifjúsági szervezete), melyen Vékony Csongor Levente, a szervezet fiatal politikusa Kölcsey védelmében szólalt fel a Soros-hálózat budapesti kígyóverme, az Auróra előtt.

Vékony Csongor Levente, utalva a Kölcsey vélt vagy valós szexuális beállítottságán csámcsogó balliberálisok gyalázkodásaira, többek között elmondta:

Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy életellenes gondolatokat tápláljanak fiataljainkba: a gyermek előbb fogja tudni, mi az a homoszexualitás, mint a Himnusz első versszakát.

Az Auróránál tartott sajtótájékoztatót azonban egy nem várt történés zavarta meg, tudniillik egy „haladó” külsejű, elmondása szerint az Aurórában dolgozó Soros-csicska rátámadt a fiatal politikusra, valamint az akciót rögzítő kamerát is el akarta venni.

Miután látta, hogy nem fog sikerrel járni, egész egyszerűen beviharzott az épületbe, s nem meglepő módon a Himnusz kinyomtatott példányát sem fogadta el, amit így Vékony Csongor Levente, a Mi Hazánk Ifjainak budapesti vezetője jobb híján a Soros-kocsma bejáratára szegezett ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére