Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté bebizonyította: Babszem Jankó Jakabhoz képest szép szál legény

Horváth K. József

2022.05.22. 12:30

Jakab Péter már megint úgy csinál, mintha nagy ember lenne. Pedig tudjuk jól, hogy nem az. A kampány során a hosszú ideig takargatott jobbikos erőszakoskodási botrány révén pedig olyan picire összement, hogy hozzá képest Babszem Jankó is szép szál legénynek számít.

 

Pedig Jakab Péter most is úgy gondolja, hogy ő olyan nagy ember, akire oda kell figyelni, akinek felszólításaira mindenkinek haptákba kell állni, s utasításait hang nélkül végre kell hajtani. Kocsis Máté azonban másképpen gondolta. Az őt ért jakabi „utasításon” egyszerűen csak elmosolyodott, és a nyilvánosság előtt Peti úrnak szólítva félreérthetetlenül jelezte, hogy „tesz rá.”

Emlékezhetünk a történetre. Tavaly nyáron esett meg, amikor a fonyódligeti gyerektábornál Jakab Péter egy építkezésen videózott, miközben egy munkagép – végezve a munkáját – közeledett feléjük.

Jakab Péter ezt provokációnak minősítette, mert ugye egy fontos ember felé akkor se közeledjen munkagép, ha a fontos ember egy munkaterületen nem a legjobb helyen forgat. Mondjuk ki, a fontos ember útban van. De ugye a fontos ember haja szála, az a fontos ember haja szála, ami véletlenül se görbülhet meg.

„Akkor is, ha a seggembe tolat a géppel, akkor is provokál. Akkor is provokál, és akkor sem fogjuk hagyni!” – vágta oda Jakab.

„Most verekedni akarsz vagy mit állsz bele az arcomba?” – kérdezett vissza a gépkezelő, nyugodtan ülve a fülkében.

„Verekedni akarsz?” – kérdez vissza Jakab, majd kijelenti: „Látom, hogy verekedni akar, mert veszi [videófelvétel készül a jelenetről]. Jön a feljelentés, minden jót!” – búcsúzik barátságosnak nem nevezhető módon Babszem Jankó.

Szóval ebben a sértő, indulatos stílusban fenyegetőzött a Jobbik elnöke. Mondom, ez tavaly júliusban volt, amikor a baloldalon elhitték még saját maguk mantráját, hogy győzni fognak a választásokon. Nem kevesen még kétharmados sikert is emlegettek. Ez a tudat növesztette a mellényt akkorára, hogy Jakab Péter még a gépkezelővel sem átallott magas lóról beszélni.

Aztán most itt egy bírósági döntés, ami alapján Kocsis Máténak bocsánatot kellene kérnie, mert Jakab szerint a fideszes frakcióvezető azt állította, hogy a jobbikos nagymester fenyegetően lépett fel a gépkezelővel szemben.

Arról persze nem szól a fáma, hogy jogerős-e a döntés vagy sem. Valószínűleg nem, mert akkor nem kellene Jakabnak megütnie a felső C-ét, hogy ország-világ láthassa, hogy Babszem Jankó milyen nagy ember.

 

Ezért kellett ismét fenyegető üzemmódba kapcsolni, hogy végrehajtó segítségével kényszerítse ki Kocsisból a bocsánatkérést. De hogy ne legyen teljes felsülés a dologból, készíttetett egy olyan mémet, amelyen ő nagyon szigorúan tekint a védekező alapállásban bemutatott Kocsis Mátéra. A két fotó nem egy jelenetből való, de Jakab úgy gondolhatja, hogy legalább ez a beállítás az ő megmaradt erejét mutatja, amivel fölébe kerülhet a Fidesz frakcióvezetőjének. Adyval szólva, álmodik a nyomor. Egyébként is: el tudják képzelni azt a jelenetet, amikor a végrehajtó kikényszeríti Kocsisból a bocsánat kérést? Talán még virgácsot is hoz… Halkabban röhögjünk, hogy a szomszédot azért ne zavarjuk.

Mit is reagált helyesen Kocsis Máté a jakabi nagyképűsködésre.

„Tisztelt Peti úr! Nem a peredre teszek nagy ívben, hanem rád. Hogy ez zavar téged, annak örülök.

Látom, a zaklatási balhétok viszont nem zavar. Abban nem perelsz és nem jelentesz fel senkit.

Tavaly a munkagépes emberrel szemben igenis fenyegetően léptél fel, mindenki látta, ne légy rá büszke.”

Ugye mondtam, hogy Babszem Jankó Jakabhoz képest szép szál legény.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Bár Gyöngyösi Márton, a Jobbik frissen megválasztott elnöke hiába verte el nagy fölénnyel Jakab Péter jelöltjét, Földi Istvánt az elnökválasztáson, mégis gyakran emlegetik egy lapon a nevét Retkes Attiláéval, aki az SZDSZ utolsó elnökeként, a párt megszűnésekor leoltotta a villanyt.

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

Hozzájárulás korunk szellemi vitáihoz

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Mert ugyebár nem elég 4-5 lehetőség a nemi identitás meghatározására, felvilágosultaknál ennél sokkal bonyolultabb a kérdés.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére