Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirúgta a Nike a homofób bokszvilágbajnokot

888.hu

2016.02.18. 11:18

Pedig Pacquiao elnézést kért amiatt, hogy a melegeket az állatokhoz hasonlította.

Az egykori világbajnok bokszoló nem sokkal azután bocsánatot kért, hogy egy televíziós interjúban durván nekiment a homoszexuálisoknak:

"a melegek rosszabbak az állatoknál."

Durva és ostoba kijelentése után nem sokkal a bokszoló-politikus a következő nyilatkozatot tette a közösségi médiában:

"Sajnálom, hogy megsértettem bizonyos emberek érzéseit azzal, hogy a homoszexuálisokat az állatokhoz hasonlítottam. Bocsánatot kérek azoktól, akiket megsértettem. Az álláspontom azonban változatlan az egyneműek házasságát illetően, nem támogatom azt. Erről a témáról világos útmutatást ad a Biblia. Ettől függetlenül nem ítélem el az LMBTQ közösség tagjait. Úgy szeretlek benneteket, ahogy az Úr szereti gyermekeit. Isten áldjon benneteket, imádkozom mindegyikőtökért." 

 

A homoszexuálisokat megsértő kijelentése összefügghet a Fülöp-szigeteki választásokkal. Jelenleg Pacquiao versenyben van egy szenátusi székért és komoly esélyes. A lakosság nagy része igen vallásos, így ez az üzenet hazai viszonylatban kevésbé lehet kontraproduktív.

Legalábbis a választás szempontjából. Ugyanis a Nike szerződést bontott vele a kijelentés miatt, ami a sportszergyártó óriás szerint "gyűlölködő" volt.

"A Nike elutasít mindenféle diszkriminációt és ahogy a múltban, úgy a jövőben is kiáll majd az LMBTQ közösség jogaiért. A továbbiakban nem működünk együtt Manny Pacquiao-val"

– tudatja a cég közleményében.

(NPR, CNN)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Egy friss közvélemény-kutatás szerint Joe Biden amerikai elnök népszerűségi indexe májusban hivatali idejének eddigi mélypontjára csökkent: az amerikai lakosság alig 39 százaléka elégedett a teljesítményével, és még a Demokrata Párt tagjainak körében is egyre növekszik az elnök tevékenységével kapcsolatos borúlátás.

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Román Kupagyőztes lett a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, és kijutott a nemzetközi porondra, a Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet. A székelyföldi labdarúgóklub a bukaresti Giulesti Stadionban 2–1-re verte a Voluntarit. S bármennyire nem tetszett néhány román lap tudósítójának, a veszteseknek végig kellett hallgatnia a székely himnuszt a sporttörténeti győzelmet aratott Sepsi híveinek előadásában.

Az északír dominó

Az északír dominó

Hiába aratott két hete történelmi győzelmet Észak-Írországban az ír sziget újraegyesítése mellett síkra szálló baloldali–nacionalista Sinn Féin párt, a kormányalakítás továbbra is jelentős nehézségekbe ütközik. Észak-Írországban a társadalmi béke biztosítása érdekében kötelezően a választáson legtöbb szavazatot kapó katolikus és protestáns pártoknak kell koalícióra lépniük, azonban a protestáns Demokratikus Unionista Párt komoly feltételhez köti a kormányban való részvételt. A küszöbön álló turbulencia szinte garantált, ami könnyen jelentheti akár azt is, hogy az északír helyzet valódi dominó-hatást elérve az egész Egyesült Királyság felbomlásához fog vezetni.

Hiába akarja az EU, Scholz nem szankcionálja az oroszok miatt Schrödert

Olaf Scholz csütörtökön elutasította az Európai Parlament azon követelését, hogy Gerhard Schrödert szankcionálják, amiért nem volt hajlandó felmondani az orosz energetikai cégeknél betöltött vezető tisztségeket. A német kancellár optimista abban is, hogy a török ellenállás Finnország és Svédország NATO-csatlakozásával szemben leküzdhető.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére