Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirakatpolitikusok és kirakatcelebek

Fábián Eszter

2022.01.31. 17:20

Zsák meg a foltja.

 

A baloldaliak körében is a népszerűségét egyre inkább elvesztő Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere imádja a színes-szagos látszat ügyeket, látszat kiállásokat és ma már úgy tűnik, hogy a kirakatcelebeket is. A polgármester asszony közel 2,5 éves munkásságához ugyanis gyakorlati tettek (na jó, elvett egy csomó parkolót a kerületben, cserébe meghagyott magának párat privátnak) nem igazán kötődnek, mindenféle mondvacsinált ügy mellé való kiállás azonban annál inkább. No meg rengeteg felesleges szájcséplés. Viszont Kriszta vezetése megtette a maga hatását, ugyanis egyre több a szemét és a hajléktalan is a kerületben. Sőt a többségében baloldali, liberális szemléletű (sokak '19 októberében az életük árán is Baranyi mellett kampányoltak) Ferencvárosi lakosnak is kezd már elege lenni a vezetői semmittevésből.

Mindezeket félretéve azonban új szintre lépett Baranyi pózolása.

A nők jogaiért állandóan ágáló Baranyi, aki címerében viseli a „feministazöldpártiliberális” magas morált, az most hirtelen Pumped Gabó véleményét osztja.

Történt ugyanis, hogy a klímaválságtól beszaró Pumped kiakadt, hogy „mijazanyám” lesz, ha már kondiba, meg Balaton Soundra se lehet majd járni, mert jön a globális klímavészhelyzet, ezért időszakonként felhozza ezt a témát, és jó celebhez mérten haknizik egyet vele. Most épp a Fertő-tóval kapcsolatban gondolta úgy, hogy meztelenül kiállni és egy táblát tartani maga elé, majd tök jó ötlet lesz. Úgy tűnik, ezt Baranyi is így gondolta, ugyanis büszkén osztotta meg a Gabóról készült 444-es cikket.

Hogy mindenki értse, arról a Pumped Gabóról beszélünk, akinek súlyos nőgyűlölete és patriarchális működése még a mindenféle szélsőséggel megbélyegzett konzervatívok körében is enyhén aggályos. Az intellektusról nem is beszélve. Álljon hát itt eme remekmű, amely oly szépen mutatja be, azt, hogy Gabo mennyire tiszteli a nőket. Azokat a nőket, akikért elméletben annyira kiáll Baranyi.
Utolsó gondolatként érdemes azon eltöprengeni, hogy a nagyon liberális baloldalon, pillanatnyi haszont remélve melyik elvüket dobják el melyikért cserébe...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Egy ország szurkol Szoboszlaiék újabb sikeréért

Újabb bravúrra készül az elmúlt években ténylegesen hihetetlen és sikeres történetet író magyar labdarúgó-válogatott. Hétfőn este a Puskás Arénában csak egy aprócska pontot kell szerezni Olaszország ellen ahhoz, hogy a csapat bejusson a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. Persze az sem lenne nagy baj, ha az angolok és a németek után az olaszok skalpját is megszereznénk.

Fidesz-győzelem a miskolci időközi választáson

Időközi választást tartottak vasárnap Miskolc 3-as számú egyéni önkormányzati választókerületében. A választáson óriási fölénnyel, a szavazatok 56,24%-nak megszerzésével a Fidesz-KDNP jelöltje, Barta Gábor nyert.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére