Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirakatpolitikusok és kirakatcelebek

Fábián Eszter

2022.01.31. 17:20

Zsák meg a foltja.

 

A baloldaliak körében is a népszerűségét egyre inkább elvesztő Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere imádja a színes-szagos látszat ügyeket, látszat kiállásokat és ma már úgy tűnik, hogy a kirakatcelebeket is. A polgármester asszony közel 2,5 éves munkásságához ugyanis gyakorlati tettek (na jó, elvett egy csomó parkolót a kerületben, cserébe meghagyott magának párat privátnak) nem igazán kötődnek, mindenféle mondvacsinált ügy mellé való kiállás azonban annál inkább. No meg rengeteg felesleges szájcséplés. Viszont Kriszta vezetése megtette a maga hatását, ugyanis egyre több a szemét és a hajléktalan is a kerületben. Sőt a többségében baloldali, liberális szemléletű (sokak '19 októberében az életük árán is Baranyi mellett kampányoltak) Ferencvárosi lakosnak is kezd már elege lenni a vezetői semmittevésből.

Mindezeket félretéve azonban új szintre lépett Baranyi pózolása.

A nők jogaiért állandóan ágáló Baranyi, aki címerében viseli a „feministazöldpártiliberális” magas morált, az most hirtelen Pumped Gabó véleményét osztja.

Történt ugyanis, hogy a klímaválságtól beszaró Pumped kiakadt, hogy „mijazanyám” lesz, ha már kondiba, meg Balaton Soundra se lehet majd járni, mert jön a globális klímavészhelyzet, ezért időszakonként felhozza ezt a témát, és jó celebhez mérten haknizik egyet vele. Most épp a Fertő-tóval kapcsolatban gondolta úgy, hogy meztelenül kiállni és egy táblát tartani maga elé, majd tök jó ötlet lesz. Úgy tűnik, ezt Baranyi is így gondolta, ugyanis büszkén osztotta meg a Gabóról készült 444-es cikket.

Hogy mindenki értse, arról a Pumped Gabóról beszélünk, akinek súlyos nőgyűlölete és patriarchális működése még a mindenféle szélsőséggel megbélyegzett konzervatívok körében is enyhén aggályos. Az intellektusról nem is beszélve. Álljon hát itt eme remekmű, amely oly szépen mutatja be, azt, hogy Gabo mennyire tiszteli a nőket. Azokat a nőket, akikért elméletben annyira kiáll Baranyi.
Utolsó gondolatként érdemes azon eltöprengeni, hogy a nagyon liberális baloldalon, pillanatnyi haszont remélve melyik elvüket dobják el melyikért cserébe...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére