Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiebrudalni sem képes rendesen az útjában álló jobbikosokat Jakab Péter

M. Kovács Róbert

2020.02.20. 15:35

I., avagy „Keménykezű” Jakab Péter még a feleslegessé vált radikálisokat is képtelen kihajítani pártjából: szabályosan alkudozni kezdett a „Ballik-elnökkel” saját lemondásáról a holokauszttagadó, emlékműgyalázó Kulcsár Gergely. Szerinte „16 év szolgálat után” jár valami egy „ötgyermekes családapának”. Csendben jegyezzük meg: egy bírósági tárgyaláson erről a mintaapáról párttársa azt vallotta, hogy egy tinilánnyal volt házasságtörő kapcsolata.

Kulcsár Gergely aktív politikusként is a Jobbik legmélyebb bugyraiban tanyázott, most viszont sikerült még mélyebbre süllyednie. Ugyan Kulcsárt sajnálja a fene, de az igaz: Jakab Péter vadiúj pártelnök olyan tisztogatásba kezdett pártjában, amely során az egykori nemzeti radikálisok úgy repkednek majd, mint erdőirtáson a forgács, hogy

helyet adhassanak a kommunista utódpártok számára is elfogadható baloldali politikusoknak

Jakab környezetében.

A pártelnök szerint lesz, „aki magától megy és lesz, akit küldenek”, de a jelek szerint olyan is lesz, akit a végén úgy kell majd kirugdosni a pártból. Ilyen megélhetési radikálisnak tűnik Kulcsár is, aki ma már azt hangoztatja, hogy egy

9 évvel ezelőtti »hibáért« tenné őt öt gyerekkel utcára Jakab,

ezért mindmáig nem tett eleget azon felhívásnak, hogy mondjon le a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésben pártlistáról szerzett mandátumáról.

Kulcsár „hibája” (azon ne akadjunk fent, hogy nem csak ez az egy van) az volt, hogy a Duna-parti holokauszt-emlékműként elhelyezett cipők felett fotózkodott széles, bár kissé bárgyú vigyorral, és azt írta mellé, hogy az egyikbe bele is köpött. (Azért mégis soroljunk még néhányat Kulcsár egyéb hőstettei közül: egy párton belüli e-mailezési folyamatban a zsidó népirtást „holokamunak” nevezte, továbbá kis horogkeresztekből kirakott nagy horogkereszttel díszített BÚÉK felirattal köszöntötte az új év alkalmából kollégáit.)

Kulcsár akcióit egyébként akkoriban az a

Varga László, DK-s parlamenti képviselő hozta felháborodva nyilvánosságra, aki most pártjával együtt rendre egy követ fúj a köpönyeget fordított Ballikkal.

Hogy a mostani harmonikus együttműködésnek vajon ára volt-e Kulcsár Gergely kihajítása, azt nem tudni, de a jelek szerint Kulcsár annak az árát is elkérné a Jobbiktól, hogy kihajíthassák. Ugyanis magától nem mond le, ezt egyértelművé tette, helyette úgy nyilatkozott a Dehirnek: „Továbbra is hajlandó vagyok lemondani a mandátumomról, ha Jakab Péter egyáltalán szóba állna velem mint munkavállalójával, és

meg tudnánk beszélni azt, hogy 16 évnyi szolgálat után mi jár egy öt gyereket nevelő családapának.

Tehát helyretéve a csúsztatásokat: munkavállalóként és családapaként kértem együttérzést és segítséget a párttól, amit 16 évig szolgáltam.”

Az ember még meg is sajnálná a gyermekeit féltő családapát, ha nem emlékezne arra, mit vallott erről a mintaapáról Rubi Gergely, a Jobbik korábbi parlamenti képviselője, aki egy zárt bírósági tárgyalást követően a folyosón mesélt a Ripostnak arról, hogy Kulcsár

egy 17 éves lánnyal tartott fenn bensőséges kapcsolatot.

Rubi 2010-ben Kulcsárral bérelt budapesti lakást a Parlament közelében, ahol akkor mindketten országgyűlési képviselőként dolgoztak. Ebben a lakásban látta állítása szerint Rubi a Jobbik ifjúsági tagozatába tartozó fiatalkorú lányt egy szál pólóban kijönni Kulcsár szobájából, majd másnap reggel is ott találta az ifjú hölgyet, aki Kulcsárral kávézgatott.

MTI/Komka Péter

Egy ilyen ember lemondásáról érdemes alkudozni, ugye, Keménykezű Jakab?

Az pedig már tényleg csak széljegyzet, hogy a pártot magától elhagyó Bencsik János esetében a Jobbik vezetése Bencsik „lelkiismeretére” bízta, hogy visszaadja-e mandátumát a pártnak. Igaz, erre a kis időre már minek...

OLVASTAD MÁR?

Dömötör Csaba: csak most jön a neheze!

Dömötör Csaba: csak most jön a neheze!

A koronavírus-járvány neheze csak most jön, amikor a csoportos megbetegedések szakaszát minden bizonnyal felváltják a tömeges megbetegedéseké – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a HírTv.

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Másfél hónapig nem kezelte kellő komolysággal a koronavírus-járvány potenciális veszélyeit az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), derítette ki a V4NA az EU-s intézmény kockázati jelentései alapján. Az ECDC a vírusfertőzés kockázatát még az első európai haláleset napján is „mérsékeltnek” nevezte az Európai Unió és az Egyesült Királyság lakossága számára.

A magyar lakosság közel 20 százalékát veszélyezteti a koronavírus

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon – hívja fel a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére