Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kicsit elbízták magukat az ellenzéki politikusok

888.hu

2019.10.19. 15:50

Gondoltuk, hogy ez lesz, de nem kellett sokat várnunk. Arcpirítóan cinikus, képmutató és álszent nyilatkozatok születtek szombaton.

A Demokrata Képviselők Közössége ( :D ) fővárosi rendezvényén Gyurcsány Ferenc a következőket találta mondani:

Csak becsületes politikus tudja szolgálni a hazát.

Ezek alapján Gyurcsánynak ideje lenne nyugdíjba mennie, de Ferit nem lehetett megállítani, csak úgy sziporkázott: a korrupció elleni fellépésre és a többi ember tiszteletére szólította fel a Demokratikus Koalíció frissen megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit. Igen, jól olvassátok, az országot fillérekért kiárusító, szemkilövető, gázáremelő Gyurcsány mondja ezt. Hiteles.

De a legnevetségesebb mondatok mégis az MSZP-s Tóth Bertalanhoz köthetőek. Szerinte tovább kell építeni az ellenzéki szövetséget, egy új országot kell építeni, és

az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra.

Mondja ezt annak a pártnak az elnöke, aminek már 1990-ben el kellett volna tűnnie a történelem süllyesztőjében. Az MSZP-t nemegyszer küldték már a politika szemétdombjára a választók, és Tóth Bertalan pökhendi kijelentése után már biztosan tudjuk, hogy itt az ideje, hogy 2022-ben végleg megsemmisüljön a velünk élő, gyűlöletes kommunizmus utolsó bástyája, a Magyar Szocialista Párt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére