Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ki teszi várandóssá Gyurcsány Ferencet?

Horváth K. József

2022.05.21. 14:30

Van egy jó hírem, kedves Olvasó: Dobrev Klárának elege van! S van egy rossz is sajnos: az EP szerint már a férfiak is szülhetnek, így akár Ferenc is.

 

A jó hírt ő a macska megnyugtató, kedves dorombolására egyáltalán nem hasonlító, sivalkodó fejhangján elő is adta az Európai Parlamentben (EP). Közben olyan grimaszokat vágott, mint a színész, akitől azt kérte a rendezője, hogy nagyobb átéléssel, arcidegei megfeszítésével, kidagadó ütőerei csatasorba állításával is mutassa meg a közönségnek a felháborodása egeket verő mértékét.

Beszéd közben olykor úgy elváltozott az arca, hogy talán még maga Fletó is megijedt volna tőle. Ilyen állapotban valószínűleg gondolkodási időt kért volna a boldogító igen kimondására. Kinek tanúskodott volna akkor Kolosi Péter, az RTL Klub magyarországi főnöke, aki a csatorna műsorainak – fogalmazzunk finoman – Gyurcsányékhoz nem barátságtalan hangvételűre hangolásával azóta is napról napra hálás az egykori ifjú pár bizalmáért. Bárcsak a valóság lenne az RTL Klub számára olyan vonzó, mint a Gyurcsány-házaspár. De ezt most hagyjuk.

 

Egy szó, mint száz: Dobrev Klárának elege van! És tudják miért? Mert szerinte nincs Magyarországon jogállam. És tényleg! Hát nem?

Azt mondják, Dobrev Klára eszes nő. Biztos igaz, de akkor hadd kérdezzem meg: az egész ellenzék másból sem állt a kampány során és az elmúlt években, mint a magyarországi jogállam létének hangos tagadásából. Ha tényleg nem volna jogállam, azt a magyarok gyorsan észrevennék és cselekednének, lásd 1956. De nemhogy nem veszik észre, hanem nagyon is pártolják azt a demokratikus jogállamot, amit Orbán Viktor 12 éve működtet hazánkban, ezért áprilisban soha nem látott mértékben fejezték ki támogatásukat. Az újabb kétharmad mellett még abszolút többséget is biztosítottak számára a parlamentben, hogy még inkább a magyarok érdekében kormányozhasson.

Donald Trump, az Egyesült Államok exelnöke például még véletlenül se hiányolta a jogállamot. Sőt! A demokrácia győzelméhez gratulálva videóüzenetében azt mondta: „A konzervatív közösségre óriási feladat hárul, hiszen közös értékeinket a globalista baloldal össztűz alatt tartja.” Emellett gratulált Orbán Viktor elsöprő győzelméhez, aláhúzva, hogy ő maga is támogatta a kormányfőt a magyar választások előtt.

Pedig mint volt amerikai elnök azért csak sejt valamit a jogállamról, ami nemhogy hiányzik Magyarországon, de egyenesen a globalisták baloldali össztüze alatt áll. Mert olyan értékeket őriz, amely megfelel a demokrácia szabályainak, s amivel a magyarok milliói is egyetértenek. Sőt az Unió egyik alapítója, Robert Schumann is.

Persze, ha a baloldal győzött volna, Dobrev egy kukkot sem szólna a jogállam hiányáról. Pedig éppen az ő hatalmuk alatt szedték volna ízekre azt, akik előre megmondták, ha feles győzelmet érnek el, akkor is hatályon kívül helyezik az Alaptörvényt. Azt, amit csak kétharmados felhatalmazással lehet megmozdítani.

Mindegy is, a fontos, hogy Dobrev Klárának elege van. S ha nem is cipőjével verte a pulpitust, mint anno Hruscsov az ENSZ-ben, de minden dühét beleadva érvelt az EP-ben saját hazája ellen. Kétségbevonhatatlan, hogy komolyan gondolta, s ha tehetné, már holnap szankcionálná hazáját és elzavarná Orbán Viktort, kormányával együtt.

 

Éppen ezért tüzeli az Európai Parlamentet, Brüsszelt. Ha már ők csúnyán felsültek április 3-án, akkor legalább kívülről helyezzék őket a szerintük jól megérdemelt helyükre, a hatalomba.

Csak zárójelben jegyzem meg, ugyanaz a Dobrev harsogott a minap a jogállamiságért, aki az Európai Parlamentben nemrég arról is szavazott, hogy ezentúl szülhetnek a férfiak is. Igen, kérem, Dobrev egy ilyen komoly nő. A férfiszülést ő rezzenéstelen arccal támogatja.

A jogállamiságért sikoltozik, a férfiak szülését pedig egyetértőleg támogatja, ellene pedig még véletlenül sem emelne szót.

Könnyen lehet, ha Ferenc vállalkozna rá, azt is támogatná. Feltéve, ha lesz, aki a Böszmét az alkoholon kívül várandóssá teszi?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Legalábbis egy online brit egészségügyi lap szerint biztos nem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére