Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ki az az Éric Zemmour, akit szélsőjobboldalinak bélyegez a Soros-blog?

Prokaj Dávid

2021.09.22. 16:00

Számos alkalommal tapasztaltuk már, hogy mindenféle alap nélkül kapja meg egy-egy jobboldali személyiség a „náci”, „fasiszta” stb. jelzőt. De vajon igaz ez a francia esszéíróra?

 

Mindenféle kritikai észrevétel nélkül idézi a balliberális sajtó színe-java a Bloomberg azon állítását, miszerint Éric Zemmour egy szélsőjobboldali író és televíziós személyiség.

A hír röviden annyi, hogy a francia író azt merészelte kiírni a Twitterre, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök meghívta Magyarországra.

Pénteken Budapesten leszek Orbán Viktor meghívására. Íme, egy vezető, aki védi országa identitását, szuverenitását és határait”

– írta.

Vélhetően ha a budapesti vagy éppen a pécsi Pride-felvonulásra látogatott volna el hazánkba, vagy a balliberális média nagy kedvencének és kiválasztottjának, Karácsony Gergelynek kampányolna az előválasztási adatgyűjtés során, akkor a keblükre ölelnék, és nehezen tudnák palástolni boldogságukat.

De nem ez történt.

Na, de akkor mi a valódi vétke az írónak, amiért a befogadó és haladó baloldali közeg azonnal rányomja a szélsőjobboldaliság bélyegét?

Nem szól ez másról, mint hogy

olyan szinten megtelt a szívük gyűlölettel a magyar miniszterelnök iránt, hogy az „aki nincs velünk, az ellenünk” elv alapján nemkívánatos személyt csinálnak Éric Zemmourból.

Továbbá azt is a szemére hányják, hogy az utóbbi évben számos alkalommal kifejezte Franciaország iránt érzett szeretetét, valamint félti a hazáját az iszlám térhódításától és a tömeges illegális migrációtól.

Bevándorlásellenességét bizonyítva tavaly májusban az Instagram-oldalán Magyarországot és Lengyelországot említette mint követendő példát:

Lengyelországban, Magyarországon és bármely országban, ahol elutasítják a bevándorlást, különös tekintettel az arab-muzulmán bevándorlásra, nincsenek terrortámadások.”

Majd feltette a kérdést:

Véletlen?”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eric Zemmour (@ericzemmour_) által megosztott bejegyzés

Zemmour korábban aláírta azt az Emmanuel Macron francia elnöknek címzett nyílt levelet, amelyben a francia fegyveres erők aktív állományú tagjai figyelmeztettek az országban eluralkodott „káoszra, erőszakra, egyes vallási csoportok manipulációjára és azoknak a francia kultúrával és történelemmel szemben érzett gyűlöletére”.

Most, hogy a magyar miniszterelnök meghívta egy beszélgetésre azt a személyt, akinek Franciaországban saját műsora van a francia CNewson, és aki számos alkalommal kiállt Magyarország mellett – többek között akkor, amikor az Európa-bajnokságon a magyar válogatott focistái nem térdeltek le a BLM-lobbinak, vagy amikor szembehelyezkedett az LMBTQ-lobbival –, rögtön ráhúzzák a vizes lepedőt.

A gyermekvédelmi törvényről is úgy vélekedett, hogy

ha most közvélemény-kutatást végeznénk Franciaországban a kérdésről, ezzel a franciák 80 százaléka is egyetértene”.

 

Csodálkozunk még, hogy támadják?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az Erdélyi Magyar Szövetség magyar neve miatt utasította el a törvényszék a pártfúziót

A Bukaresti Törvényszék azért utasította el az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) fúziójával létrejövő Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) bejegyzését, mert utóbbi hivatalos nevét magyarul is, románul is be kívánták jegyeztetni az egyesülő pártok – közölte vasárnap az EMSZ sajtóirodája.

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Ezúttal a momentumos Hajnal Miklós ferdítette el a valóságot a közösségi oldalán. Olyan professzort akarnak felvenni egy egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Az illegális migráció miatt megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését.

18 éves lett a Jobbik, balra át!

18 éves lett a Jobbik, balra át!

Köszöntsük nagykorúsága alkalmából Magyarország legelvtelenebb pártját.

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Olyan professzort akarnak felvenni az egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Fontos, hogy az állásra jelentkezők foglalkozzanak a méltányossággal és a társadalmi igazságossággal – a matematikai elvek és számok ismerete mostanra a jelek szerint másodrendűvé vált.

Ferenc pápa a földközi-tengeri migrációs helyzet megoldására szólított fel

Ferenc pápa arra kérte a nemzetközi közösséget vasárnap: vessen véget annak a gyakorlatnak, hogy a Földközi-tengeren megmentett migránsokat visszaküldi Líbiába és más, nem biztonságos országokba, ahol szavai szerint „embertelen erőszaknak” vannak kitéve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére