Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kész, vége: Heller Ágnes beismerte, hogy jobbikos

888.hu

2018.01.11. 08:48

Heller Ágnes levetette a sárga csillagot és felvette az árpádsávos gárdamellényt, majd Vona Gábor újonnan beborostásodott arcszõrzetéhez dörgölõzve beismerte, hogy õ biza legbelül mindig is jobbikos volt.

A csoffadt balliberálisok főideológusa alól teljesen kicsúszott a talaj, mert már három hónapja Vonának castingol.

Legelőször 2017. november 17-én beszélt a baloldal és a Jobbik frigyéről, akkor azt mondta, hogy:

"Nem hívnám meg őket vendégségbe, nem lennének a barátaim, erről nincs szó, de politikailag egy taktikai szövetséget lehetségesnek tartok velük. Ahogy az Amerikai Egyesült Államok és Churchill is együttműködött Sztálinnal, mert volt valaki, akit le kellett győzni."

Tegnap este Balló György műsorában Setét Jenő aktivistával vitázott, amikor beismerte, hogy ő biza szívesen szavazna a Jobbikra.

(A kijelentés az 1. perctől hallható.)

Miért undorító mindez?

Először is azért, mert ezt az a Heller Ágnes mondta, aki a baloldal álló vörös csillagaként a Fidesz fasizmusától félve havonta telerettegte az összes létező baloldali médiát. Elmondta minden létező és nemlétező fórumon, hogy Magyarország fasizálódik, a zsidók már rettegnek. Erre, 2017 novemberében a Mandinernek adott interjújában kerek-perec kijelenti, hogy elérkezett az ideje a Jobbik és a baloldal összefogásának.

Az elmúlt napok eseményei egyértelműen rávilágítanak arra, hogy a talajvesztett és párt nélkül maradt baloldali "értelmiség" megpróbálja magát átpozicionálni a Jobbikhoz. Ezeket a baloldali megmondóembereket természetesen egyetlen cél vezérli: Orbán leváltása. A haza sorsán még véletlenül sem merengenek el. Egy percig sem gondolkoznak el azon, hogy mi lenne Magyarországgal egy ilyen szörnyszövetség esetén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére