Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kern utolsó vergõdéseit vette kamerára az Echo TV

Bertha László

2017.10.14. 13:28

Beszólt Orbán Viktornak és a magyar kormánynak Ausztria szociáldemokrata kancellárja, akire vasárnap minden bizonnyal csúfos vereség vár.

Christian Kern az Echo TV Informátorának fakadt ki amiatt, mert szerinte Magyarország nem tartja be az uniós szabályokat és nem akar migránsokat befogadni az országba.

Ausztria zöldpárti amazonját, az Európai Parlamentben rendszeresen Orbánt ekéző Ulrike Lunaceket pedig annyira zavarták az Informátor kérdései, hogy sajtós kollégáját ráuszította a magyar stábra.

Október 15-én, azaz most vasárnap előrehozott parlamenti választásokat tartanak Ausztriában. A legnépszerűbb párt az Osztrák Néppárt, mely támogatottságának fokozatos erősödését leginkább Sebastian Kurz népszerűségének, valamint a bevándorlásügyben képviselt, a befogadások szigorú korlátozását hangsúlyozó politikájának köszönheti. Ezzel szemben az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) csak árnyéka régi önmagának. A párt az elmúlt években egy sor tartományi, illetve helyi választást, és ezzel párhuzamosan több mint egymillió szavazót vesztett. A választópolgárok mindenekelőtt az SPÖ-t tették felelőssé a bevándorlás okozta gondokért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére