Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

KariGeri még egy tüntetést sem képes rendesen megszervezni

HKJ

2020.06.20. 20:29

Karácsonynak csorog a nyála egy jó kis kormányellenes tüntetésért, de már arra is képtelen, hogy ezt precízen megszervezze.

A hirhugo.hu, a szocik propagandaoldala lehozott tőle szombaton egy bejegyzést, csak az a baj, hogy az nem található a forrásként megjelölt Facebook-oldalán. Utóbb kiderült, hogy nem is a közösségi médiában, hanem privát üzenetben, a Messengeren értesítette a szimpatizánsait a tüntetésről. Homályoszlató üzenetében Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke közölte, hogy hetek óta érződik az igény egy egyértelmű kiállásra a budapestiek védelmében, erre szerveződik az akció vasárnap.

Szóval: nem elég, hogy Karácsony Zugló után főpolgármesterként is kezd padlót fogni, de most bizonyítékát adta annak is, hogy baloldali politikusnak is csapnivaló.

De lássuk a lényeget, amelyet Karácsony és a szocik propagandaoldala, a hirhugo.hu közös erővel ilyen ragyogóan beharangozott.

„Rendkívüli: Karácsony bekeményít, tüntetésre hívja az ellenzékieket – itt vannak a részleteket.” Ezzel a címmel jelent meg írás a portálon, ahol ugye „okosan „Karácsony Gergely Facebook-bejegyzésére hivatkoznak, ami így szól:

„A kormány büntetőhadjáratba kezdett Budapest ellen. A tiszta és világos választói akaratot költségvetési eszközökkel, a városunkra szabott igazságtalan és káros megszorításokkal akarja felülírni.

Ezért kérlek, hogy most vasárnap, június 21-én délelőtt 10 órától 11 óráig a megnyitott pesti alsó rakparton, a Lánchíd melletti részen, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon álljunk ki együtt a fővárosunkat fojtogató elvonások, a kicsinyes politikai bosszú ellen. Örülnék, ha újra találkozhatnánk és válthatnánk pár szót vasárnap”.

Az külön pozitívum, hogy Karácsony csak a szimpatizánsokat, a haverokat hívta meg. Nyilván tisztában van vele, hogy mások úgysem mennének el, mert nem akarják égetni magukat. Számukra ugyanis tiszta sor, hogy nem a kormány akarja felülírni a választói akaratot. Épp ellenkezőleg, a telhetetlen főváros akar mind több pénzt kizsarolni a kormányból, amihez ürügyül használja most éppen a Lánchidat.

S miközben a vélelmezett pénzhiánnyal gerjeszti a konfliktust, szítja az elégedetlenséget a kormánnyal szemben, aközben 180 milliárd forint van a bankszámláján értékpapírban, s veszélyhelyzetet kihasználva az utolsó pillanatban még egy személyben döntött arról, hogy ezer millió forintot költ saját második otthonára, a főpolgármesteri hivatalra.

Ilyen ez a KariGeri, akinek a zsebében mindig ott van a kettős mérce.

Akik elmennek holnap, azok is csak ezért teszik, hogy ha már meghívták, ne bántsák meg a régi haver érzéseit.

Ők is pontosan tudják, hogy kamu(Geri) az egész.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére