Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsonytól lendületet vesz a város?

888.hu

2021.10.13. 18:00

Szurkoljunk Karácsony Gergelynek! Reméljük, nem viselte meg túlságosan a miniszterelnökjelölt-jelölti választás az egészségét! De miután már nem lép színpadra a második felvonásban, megszabadult egy súlyos, erején felüli tehertől, így talán lesz ideje és ereje arra, hogy végre főállásban foglalkozzon városvezetői teendőivel. Nagy pénzt azért ne tegyünk rá!

Az érzékeny fülű optimisták hallani vélték a hét végén a Karácsony válláról legördülő mázsás súlyok hangos robaját, és már rózsaszínben látják a főváros jövőjét. Lesz itt minden, csak győzzük elkapni: hajójárat a Rákos-pataktól az Omszki-tóig, metróvonal a Megyeri úttól Nagytétényig, ingyenbusz és ingyenleves. Mindannyiunk bölcs és mosolygós főpolgármestere megfontolt és erőteljes mozdulatokkal gyűri fel a turkálóban talált inge ujját, és tettvágytól égve várja, hogy végre nekiveselkedhessen. Micsoda karácsonyi évek jönnek!

Az örök kételkedők azonban a legsötétebb, nagyítóval ellátott szemüvegüket veszik fel, amikor jó Gergelyünk jövőben várható ténykedését veszik górcső alá. Számukra – ki tudja, miért? – a városvezető egyelőre nem sokat tüsténkedett Budapest jobbítása érdekében. Persze az is lehet, hogy a fejében már összeállt a mesterterv, de egyelőre kevés látszata van. Jó munkához idő kell, a rosszhoz még több.

Az is nehezíti tisztánlátásunkat, hogy a korábbi miniszterelnökjelölt-jelölti versenytársa (ellenfele, szövetségese, jó- vagy rosszakarója?), vitéz hódmezővásárhelyi Márki-Zay Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt találta mondani, hogy Karácsony egy hét szabadságot vesz ki, mert segíteni akarja a kampányát az előválasztás második fordulójában. Nos, a főpolgármester vérzivataros közelmúltjának ismeretében Márki-Zaynak sietve vissza kellene utasítani az ajánlatot.

Summa summarum, kevés esély van arra, hogy a főpolgármester – nyeretlen – kétéves semmittevés után végre rátaposson a pedálra Budapest felvirágoztatása érdekében. Valami azt súgja, hogy a jövőben ezernyi más, fontosabb dolga akad ennél. A részleteket majd megírja a Facebookon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére