Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsonynak nem számít, hogy õszinte-e a Jobbik néppártosodása

Forisek Ádám

2019.03.13. 19:28

Az ellenzék fõpolgármesteri címre áhítozó ifjú titánja ismét érdekes elszólást produkált: szerinte a Jobbik változásait "üdvözölni kell", függetlenül attól, hogy pusztán politikai számításból történik-e az úgynevezett néppártosodás.

Karácsony Gergely, a támogatottság nélküli Párbeszéd nevű kamupárt arca a minap Puzsér Róberttel ült össze, hogy megvitassák az előválasztásnak nevezett kutyakomédia ügyes-bajos dolgait.

Ezen a beszélgetésen volt egy igen érdekes elszólása Karácsonynak, akit az eseményen kérdeztek arról a televíziós szerepléséről, ahol nemes egyszerűséggel azt állította: nem nácizmus zsidó képviselőket listázni. A Jobbik mosdatása közben gyakorlatilag apránként sikerült megsemmisítenie magát Karácsony Gergelynek, és ami még viccesebb, hogy úgy tűnik, nem tanult a hibájából.

A vitán a Jobbik változásával kapcsolatban azt mondta,

függetlenül attól, hogy ez most őszinte hitből, vagy politikai számításból történik [...], az szerintem az ország számára jó, és ezt üdvözölni kell."

Lefordítva: teljesen hidegen hagyja Karácsony Gergelyt, hogy mondjuk a Jobbik hazudik-e a néppártosodás kapcsán. Gyakorlatilag úgy tűnik, hogy a Párbeszéd politikusa pénzért és hatalomért bármire képes.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére