Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony tovább tervezi a semmit

888.hu

2022.01.25. 19:30

Karácsony Gergely tovább puffog a most átadott Magyar Zene Háza miatt. Szerinte a Városliget valójában egy mocsár, ezért is élnek ott például „fantasztikus” platánok. A főpolgármester a Klubrádió hallgatói előtt osztotta meg azt a nézetét, miszerint a „XXI. században egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba”.

Sajnos, erről nem értesült időben bizonyos Antoni Gaudí, aki a barcelonai Güell park létrehozása közben, mert itt, ott azért felhúzott egy-egy épületet, amelyek – a parkkal együtt – már a világörökség részét képezik. S nyilván a New York-i Central Parkban lévő Belvedere Castle vagy a városligeti Vajdahunyad-vár is csak azért készülhetett el, mert annak idején még bocsánatos bűnnek számított parkban építkezni. De most talán érdemes lenne fontolóra venni a lebontásukat.

Nyilván azért maradt parlagon a Demszky-érában a Városliget, mert csak arra vártak, hogy a lepusztult Petőfi-csarnok és a volt BNV utolsó maradványa teljesen szétrohadjon, és dús televény váljék belőle a platánok és a ligetvédők legnagyobb örömére.

Mondjuk nagy meglepetés nem érte az embert, a baloldalnak mindig utólag jut eszébe, mit és hogyan kellett volna, és az elköltött pénzből hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni, és hány jóemberkedésben élenjáró NGO-t lehetett volna kistafírozni. Bármit is hozzon létre a nemzeti oldal, az eleve nem lehet jó. Micsoda sivalkodás volt, amikor a képviselői parkolóból igazi látványosság lett a Kossuth téren és megújult a budai Várnegyed! A fasizmus dermesztő lehelete valósággal ködbe burkolta a várat és a Parlamentet.

Úgy tűnik, Karácsony és a baloldal igazi programja a semmittevés. Elméletben az utolsó fillért is hasznosan, a nép javát szolgálva költik el, a gyakorlati kivitelezéssel azonban állandóan gondok adódnak. De nem adják fel, tovább tervezik a semmit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

Nemcsak a törökök ellenzik a finnek és svédek NATO csatlakozását, az amerikai pénzügyminiszter szerint Oroszországnak kellene fizetnie a háború utáni helyreállítás költségeit.

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

Egy újabb republikánus kormányzó tiltotta ki a transznemű sportolókat a női versenyekről

A lépéssel Dél-Karolina lett a 16. állam, amely megtiltja a biológiai férfiak részvételét a női sportokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére