Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony szerint ha Orbán Viktor megnyeri a választást, akkor nagy baj van az országgal

Prokaj Dávid

2021.09.17. 13:55

A függetlenobjektív Telex elkísérte a főpolgármestert egyik kampánynapjára, ahol valamilyen rejtélyes oknál fogva a jelenlévők előtt sem a Budapesten okozott dugóhelyzetről, sem sorozatos botrányairól nem beszélt.

 

Egyik balos szavazója kiemelte Karácsony Gergely egyenességét és higgadtságát, míg a másik attól tart, hogy éppen a kormány viszi abba az irányba az egész országot, hogy annak véres megmozdulás is lehet a következménye. Nem tudni, hol akad el az információ az ellenzéki szavazóknál. Ugyanis az utóbbi hónapokban sorra látnak napvilágot a főpolgármester botrányos ügyei – említhetjük a PhD-fokozatát, a nyelvvizsgáját vagy a Corvinuson jogszabályellenesen betöltött állását. És akkor a fővárosi áldatlan állapotokat meg sem említettük...

És hogy ki viszi véres megmozdulás felé az országot? Elég megnézni a múlt hétvégi ATV-s vitának nevezett kampányeseményt, ahol bebörtönzést, bankszámlazárolást és vagyonelkobzást emlegettek. Csak az IFA-platózás maradt el, de még van több mint fél év a választásokig... Egyik szavazója meg is kérdezte Karácsonyt, hogy miként kívánná visszaszerezni azt a vagyont, amelyre annyira vágyik a baloldal, de csupán annyit közölt, hogy a tervek megvannak, viszont konkrét választ a kérdező nem kapott.

Botrányaival kapcsolatban megjegyezte, hogy egyáltalán nem fél, hiszen minden, ami eddig róla tudható volt, az köztudottá vált. Nyugodt, mert már „nincs több csontváz a szekrényben”. Hát valóban, ha már az elején teljesen őszinte a választóival, és nem titkolózik, akkor még ennyi csontváz sem lapult volna a gardróbjában. Csak az a felháborító, hogy az őszinteség elmaradt, és egyáltalán nem igaz, hogy ezekről a dolgokról ez idáig tudni lehetett, hiszen azokat egész egyszerűen elsunnyogta. És még ki tudja, mi lehet a füle mögött...

Az az egyetem, ahol én egyébként dolgoztam 8 évig, valószínűleg hibázott, és nem olyan jogi státuszban foglalkoztatott, ahogyan lehetett volna, amihez nekem az égegyadta világon semmi közöm”

– mentegetőzött a főpolgármester, ismét másra hárítva a felelősséget, ezúttal arra az egyetemre, amely munkát adott neki – nem kevés fizetésért, amit ő szépen zsebre tett a nyolc éve alatt. Hozzátette, hogy neki nincs semmi személyes felelőssége, hiszen őt „csak meghívták dolgozni a tanszékre”.

Ennél a pontnál nagy mellénnyel közölte, hogy őt „csak” ilyenekkel lehet támadni, cinikusan megjegyezve, hogy ezek a „nagy ügyek” és „nagy leleplezések”. Hát, ilyen gerinces és egyenes ember Budapest főpolgármestere! Számára ezek az ügyek semmiségek.

Nyugodj meg, Gergő, lesz itt még nemulass!

 

Szó esett a budapesti dugóhelyzetről is. Továbbra sem világos számára, hogy nem az a probléma, hogy túl sok a fejlesztés a városban (amit egyébként még Tarlós István indított el), hanem az, hogy ezeket a fejlesztéseket addig-addig tologatta és változtatgatta, amíg a kampányidőszakban már kénytelen volt az összeset egyszerre megindítani, hiszen valamit nyilván fel kell mutatnia. Az ugyanis kevés lesz, hogy az elmúlt két évet végigaludta meg posztolgatott.

Arra a kérdése, hogy ha Karácsony megnyerné a választást (adja Isten, hogy ne történjen meg!), akkor ki lesz a főpolgármester, elárulta:

ebben az esetben előválasztást javasolna a pártoknak.

Magyarán jó pár hónapig nem lenne gazdája a fővárosnak. Nem mintha most bárki is foglalkozna Budapesttel...

Nyilván mindent alaposan és pontosan áttanulmányozott, így betűről betűre ismeri Gyurcsány Ferenc forgatókönyvét, így ezek valójában nem is akkora nagy vágyálmok a részéről.

 

Önbizalmára nem lehet panasz, hiszen kisszámú rajongótábora előtt kijelentette:

Bármelyikünk százszor alkalmasabb arra, hogy az ország vezetője legyen, mint Orbán Viktor.”

Még szerencse, hogy ezt nem ők öten döntik el. És még csak nem is Gyurcsány Ferenc. Hanem a választók 2022 tavaszán.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Életbe lép a Gyurcsány – Márki-Zay paktum

Életbe lép a Gyurcsány – Márki-Zay paktum

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője Facebookon reagált a Gyurcsány-show végére.

Márki-Zay Péter nyerte a Gyurcsány-show-t

Dobrev Klára 166 787, Márki Zay Péter 230 007 szavazatot szerzett az ellenzéki előválasztáson.

Nagy jelentősége van az idei Békemenetnek, Márki-Zay az előválasztás hekkere

Nagy jelentősége van az idei Békemenetnek, Márki-Zay az előválasztás hekkere

Megkapta az ART-mozi minősítést az Elk*rtuk, továbbra is Németország a fő célpontja az illegális migránsoknak.

Schmidt Mária szerint Márki-Zay Péter meghekkelte az előválasztást

„Meg vagyok döbbenve az ellenzéken, érthetetlenül állok az előtt, ami most történik. Azt látom, hogy az ellenzék egyrészt az alkotmányos rend felszámolására törekszik, és legújabban az előválasztás utolsó hetében a parlamentáris demokrácia felszámolására” – mondta Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója a Spirit Fm Harcosok Klubja műsorában.

Megkapta az ART-mozi minősítést az Elk*rtuk

Nemcsak a multiplexek, de az ország összes ART-mozija is vetítheti a 2006-os őszödi beszéd kiszivárogtatását és az utána kialakult forradalmi hangulatot feldolgozó politikai krimit.

Továbbra is Németország a fő célpontja az illegális migránsoknak

A Welt am Sonntag összeállítása szerint szeptember végéig 100 278 menedékjogi kérelem érkezett a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalhoz (BAFM). A kérelmek száma így sorban a kilencedik évben lépte át a százezres határt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére